Trenutno me nista ne privlaci,U mom zivotu trenutno postoje samo CS:GO, Halo i Battlefield…
Ne mogu da verujem da skoro niko nije pomenuo Horizon Zero Dawn?! Skrolujem i ne verujem. Koliko vidim samo @xX8Lampard8Xx, u prolazu.
Elem, sem Horizona, iscekujem:
God of War
Prey (mozda, imam cudan osecaj tu)
RE7 (deluje dobro i ovako, al posle onog VR demoa ne mogu da docekam. Kupio sam vec ekstra gace)
I to je, bogami, to. Mrsava mi lista nekako. Mislim, RDR i to, videcu kad vidim, ne mogu bas na prazno.
evo i mojih
RDR 2
Mass Effect Andromeda
Crash
Days Gone
Horizon Zero Dawn
Horizon Zero Dawn
God of War
RDR 2
Days Gone
Crash
Halo Wars 2
Crackdown 3
Scalebound LOL
Mislim da cu najvise igrati stare igre iz bekloga ali ovako iz “vrha glave”,
PS4:
Horizon - grafika!
Mass Effect Andromeda - iskreno nemam pojma o cemu pricate u zamerkama, svaki ME je bio izuzetan.
Nsane Trilogy - nikada dosta platformera, pa makar i remastera
Knack 2 - uzivao sam u prvom delu
Red Dead Redemption 2 - Prvi deo obavezna lektira, ne ocekujem od Rockstara nista manje nego spageti vestern spektakl.
Yooka-Laylee - deluje malo low budget ali sa platfomerima je daj sta das.
Prey - prvi deo mi je ostao u lepom secanju, imao je bese neku interesantnu mehaniku sa gravitacijom, a uvod u igru sa napadom vanzemaljaca jos pamtim.
Kingdom Hearts 3 - nisam igrao prva dva dela, ali Dizni i Square Enix ne mogu da omase. Poceo sam da volim Square Enix RPG-jeve.
PC:
Quake Champions - mozda jos ima necega u ovim zardjalim refleksima…
Xbox One:
Cuphead - ako MS i ovo ne upropasti, ocekujem zaista mnogo. Pogodili su atmosferu predratnog crtaca 100%.
Wii U:
Zelda: Breath of Wild (Wii U) - ne verujem da cu nabavljati Switch verziju jer su skupi kertridzi.
Switch
Super Mario Oddysey
(Novi Uncharted, Last of Us 2, God of War, Days Gone, Death Stranding… ko zna kad ce, pa ih nisam ni stavio na listu, nesto ne verujem da ce neki od njih uspeti da uguraju do kraja 2017).
Na listi “iscekivanja” mi je i novi hardver. Switch i Scorpio konzole, kao i 4K TV, da konacno vidim te benefite Pro konzole.
Btw, liste su nam jezivo slicne i dosadne, igramo samo mainstream. Treba dati sansu i nekim indie-ima.
@padawan Skidam ti kapu na tolikoj volji - kako ti se da igrati na toliko platformi.
Vidim da je dosta vas stavilo God of War. Zar ima neka naznaka da će biti 2017?
Ma nema sanse, to su igre koje se po nekoliko godina razvijaju. Ove godine smo imali samo E3 trejler.
prosle godine je bio E3 trailer,mozda uspeju nekako da je izbace u decembru 2017
Ja najvise cekam Lost Legacy,RE7,Spiderman,Days Gone,GoW…Horizon me uopste ne privlaci,imam osecaj da ce biti fail,Prey isto tako ,iako volim Dead Space serijal najvise,nesto mi je cudno u toj igri,a ne volim ni FPS…
Necu praviti listu sada, ali jedva cekam onaj horor smjesten u WWI, sjecam se da neki monstrum juri glavnog lika po rovovima. Zaboravih kako se zove, ali iamm zapisano negdje.
Prey me takodje interesuje, vidim da je Arkane postao bas popularan studio, igraci ga gotive tako da osjecam da ce slucaj biti isti kao sa Dishonored-om.
Onaj Shadow of the Colossus copy mi je interesantan.
Escape from Tarkov takodje, ako kzadje za ps4.
Dopunicu listu kad se sjetim jos necega.
RDR2 naravno. Days Gone mi je najiscekivanija igra rekao bih ali nece ona skorije.
Half Life 3
To bi onda islo pod neku drugu temu, npr. “U kojoj godini bi ste voleli videti voljenu igru” .Ali nikada se ne zna “cuda” se desavaju
.
Voleo bih novi Elder Scrolls da vidim, ali nista od toga kroz naredne2-3 godine
Pa pazi, nije nemoguće. Fallout 4 su objavili na E3 2015 i igra je izašla iste godine, pet meseci kasnije.
2018/19
Mada… Ja bi da sutra izađe hahah
Auu da, Little Nightmares! Izlazi 28. aprila! Kako smo to svi zaboravili
Ad Infinitum covjece, sad se sjetih kako se zove igra. WWI survival horror, monstrum u rovovima. To se bre ceka
Da ne zaboravimo i one poljake sto prave igru u paklu.