Najiscekivanije igre 2019

Evo cisto za one koji su (kao ja) pali s Marsa i slabo prate trendove, vesti i najave, nije gaming sajt, ali je ok da se stekne pregled datuma:

B92: Ovih 10 igara obeležiće 2019. godinu http://www.b92.net/tehnopolis/gejming.php?yyyy=2018&mm=12&nav_id=1484436

Koji su vasi favoriti sa liste?

Ja u novu godinu ulazim sa uzasnim backlogom za koji svi znate koja igra je kriva - tako da se nadam ponajvise kompletiranju Spidermana, Detroita i RDR2, uz povremeno opustanje sa Spyro Trilogy-jem. Gamepass za Xbox mucnu situaciju cini nepodnosljivom, tako da su tu i poslednje 2 Forze i mozda Ashen.

Od ovog navedenog najvise me zanima metro exodus, eventualno dmc 5, ostalo manje vise multiplayer, not my cup of tea.

B92 i njihove liste… Meni je metro za početak godine, za kraj godine Girsi 5. Anthem ću pustiti prvih mesec-dva, posle mass effect Andromede, pa battlefronta, BF5, nekako mi se ne daju pare odmah na izlasku. Ostale igre, sa liste me u opšte ni ne zanimaju.

1 Like

Mortal kombat 11 se iscekuje. Ostalo tu i tamo ne mice se.

Svakako Cyberpunk 2077 , Sekiro, Ghost of Tsushima, Control, Shenmue 3, DS , Ace Combat 7, Star Wars Jedi : Fallen Order …mislim da je to to sto se mene tice.

Kingdom hearts 3, resident evil 2 remake to da pokrijem januar.

Pa onda sekiro, days gone ako nije propo, ghost of tsushima, i onaj mutant sto izgleda kao sensei iz kung fu pande.

Edit: biomutant

@padawan a darksiders 3?:grin:

E da, nju sam smetnuo, davno me neka igra nije ovako nahajpovala, jedva cekam.

Ghost of Tsushima, Mortal Kombat 11 i Metro Exodus.

Kingdom Hearts 3 i Devil May Cry 5 sa liste, što Jr uglavnom u prvoj trećini godine, a za ostatak… Yeah, ima dosta stvari. Days Gone, Ghost of Tsushima, Sekiro, onaj Mutant, Blue Point igra na kojoj rade, Persona 5 R, itd. Biće dosta materijala, ali su KH3 i DMC5 glavne za sad.

Metro sam nekako zaboravio. To se isto čeka. :smiley:

Mene zanim Kingdom Hearts 3 baš, ali opet dok ti temu ne napraviš ne pomišljam da je uzmem :grinning:
Jer koliko sam pohvatao priča je izuzetno komplikovana i ne zna se ko moga jebe tu…

RE2 rimejk i dalje najvise, ko bi reko.

Cyberpunk isto zeljno iscekujem, jel im je release date 2019?

Napraviće se tema uskoro. Sad imam dodatnu motivaciju da napravim, da se i ja podsetim :smiley: Samo moram da nabavim 2.8 da bi gledao film i igrao dve igre koje nisam do sad, a koje baš uvode u treći deo :smiley:

1 Like

ajde živ ti ja :grinning:

Nije, stoji TBA.

1 Like

Metro Exodis, Metroid Prime 4 i Resident Evil 2 Remake :slight_smile:

Sto se mene tice DOOM, RAGE 2, The last of us 2, Gears of War 5, RE 2 remake, MK 11 i voleo bih da vidim novi God of War. Za sada mi je to, to. Ovako me ceka jos gomila naslova koju trebam da odigram dok sve ostalo izadje.

Nova forza,gearsi,halo

Koja forza izlazi , horizon ili motorsport ? Sad si mi izmamio osmeh sa ovim naslovim,rado cu uzeti xbox one.

Verovatno Motosport, Horiozn je tek izasao.

Sada je na redu motorsport 8