Ja u novu godinu ulazim sa uzasnim backlogom za koji svi znate koja igra je kriva - tako da se nadam ponajvise kompletiranju Spidermana, Detroita i RDR2, uz povremeno opustanje sa Spyro Trilogy-jem. Gamepass za Xbox mucnu situaciju cini nepodnosljivom, tako da su tu i poslednje 2 Forze i mozda Ashen.
B92 i njihove liste… Meni je metro za početak godine, za kraj godine Girsi 5. Anthem ću pustiti prvih mesec-dva, posle mass effect Andromede, pa battlefronta, BF5, nekako mi se ne daju pare odmah na izlasku. Ostale igre, sa liste me u opšte ni ne zanimaju.
Svakako Cyberpunk 2077 , Sekiro, Ghost of Tsushima, Control, Shenmue 3, DS , Ace Combat 7, Star Wars Jedi : Fallen Order …mislim da je to to sto se mene tice.
Kingdom Hearts 3 i Devil May Cry 5 sa liste, što Jr uglavnom u prvoj trećini godine, a za ostatak… Yeah, ima dosta stvari. Days Gone, Ghost of Tsushima, Sekiro, onaj Mutant, Blue Point igra na kojoj rade, Persona 5 R, itd. Biće dosta materijala, ali su KH3 i DMC5 glavne za sad.
Mene zanim Kingdom Hearts 3 baš, ali opet dok ti temu ne napraviš ne pomišljam da je uzmem
Jer koliko sam pohvatao priča je izuzetno komplikovana i ne zna se ko moga jebe tu…
Napraviće se tema uskoro. Sad imam dodatnu motivaciju da napravim, da se i ja podsetim Samo moram da nabavim 2.8 da bi gledao film i igrao dve igre koje nisam do sad, a koje baš uvode u treći deo
Sto se mene tice DOOM, RAGE 2, The last of us 2, Gears of War 5, RE 2 remake, MK 11 i voleo bih da vidim novi God of War. Za sada mi je to, to. Ovako me ceka jos gomila naslova koju trebam da odigram dok sve ostalo izadje.