Najiscekivanija igra 2013

The Last of Us
Izgleda da cu zbog ovog morati o5 da qpim ps3… do 00
:frowning:

Gta 5 naravno.

Jesam li ja jedini koji je glasao za Watch Dogs? Po onome što sam video, dobra grafika, a i priča zajedno sa gameplayom će činiti odličnu igru .

Po onome sto smo videli na E3-iju, Watch Dogs izgleda prelepo, a prica je veoma interesantna, al’ mi sve cini da ce ova igra izaci na novoj generaciji konzola I da nece izace 2013. vec 2014. godine. Zivi bili pa videli

Igra zbog koje cu kupiti napokon PS3…The Last of Us!

The Last of Us i ja jedva cekam, a bas me zanima koja ce druga igra po broju glasova biti, jer ptvi je gtaV to znamo :smiley: Mada Beyond Two Souls isto jedva cekam da izadje, jer su mi se Fahrenheit i Heavy Rain strasno svidele, David Cage ne moze da omane, a jos Ellen Page moja omiljena glumica, pun pogodak… Puno dobrih igara ce izaci sledece godine, bas se radujem…

Dead Space 3 ce biti dobar 100%. Sto se tice GTA5, nisam neki fan ali je to sigurno najveci naslov za 2013-u.

Iskreno ja nisam izgustirao ni hitove iz 2012, nekako sam kasnio sa flešom. Lagano, neće pobjeći. Malo sam ovogodišnjoh igara i zaigrao.
Što se tiče sledeće godine sve ih jedva čekam i sve su dobro došle. Bitno je da ćemo se kvalitetnih igara još naigrati prije nego izađe nova generacija.

MIslim da ce drugo mesto uzeti Gears Of War…javlja mi se :D.

Nazalost gersi postaju popularni…

Cuj nazalost…ubedljivo najbolja igra u multi-u koju mozes da igras na Live-u.

heh ne javlja ti se nego se nadas :slight_smile: Secam se da ste ti i wooble cepali GW coop, burazer nije hteo da kupimo igru… :envy

Naravno da je najbolja,igram mylti od prvod dela ali nije vise ono sto je bilo,videces vec u martu kada se COD igraci pridruze…

Verovatno necu videti ali to je neka druga tema XD…u svakom slucaju verujem da ce doci ali oni jako brzo odustanu jer ne mogu da se snadju dosta je teze i drugacije od COD-a tako da je najbolje da sacekas taj prvi talas da noob-ovi odustanu i onda krecu fenomenalne partije ;).

@Alucard Veruj mi kada kazem da mi se javlja ;).

Mada tada izlazi i GTA 5 tako da verovatno vecina ce igrati to…

Crysis 3 ,Bat 3 i GTA 5 za klinca

E, ja na primer baš ne volem GTA, tako da dajem definitvno glas za zupčanike! ;;;

Dark Souls 2 i Castlavania

Samo jedno cu da kazem: GTA V je razbio u najavi, kao da ni jedna druga igra ne postoji!

Wow, GTAV je pobedio, to je totalno neočekivano… ._.