Najbolji MMO sa mačkama IKAD

ChatChat is a game about being a cat, and talking to other cats.

Cat life: ChatCath je nešto fenomenalno. Napravio ju je Cavanagh, čika iza hit igre VVVVVV.
Igrao sam pola sata i luđe se proveo nego u Call of Duty-u.

Dobro, provesti se zabavnije bilo gde u odnosu na Call of Duty je prelako, da, ali je Cat Life MMO koji me je oduševio toliko da sam prosuo vreo čaj po sebi smejući se mačkama koje su trčkarale okolo.

Čaj je bio baš vreo, ruka mi je i dalje crvena… ali baš me briga jer sam u tih pola sata igre upoznao engleza iz Londona i amera iz New Jerseya koji je čitao knjige o sajentologiji i mrzi je. Londonac je manipulativno ***** koje me je zarobilo više puta između dve kante za đubre, ne bi li me silovao. Zbog mog Stockholm sindroma, sprijateljili smo se i postali prava banda.

Svo troje smo išli unaokolo i zarobljavali ljude u nekim delovima igre jer je prolaz između dva dela veoma uzan. Pretvarali smo druge mačke u pse i zezali ih kako su odane životinje.

Uzgred, razgovarali smo i o životu i smrti, kao i polemisali da li smo mi zarobili neku mačku, ili je ta mačka zarobila nas? Da li smo mi ljudi koji igraju mačke ili mačke koje igraju ljude?

?

Preporučujem ovu igru besnim/depresivnim osobama, kao i (seksualno) frustriranim. Jer ja sam sve to pa još i lep.

Zakasnio sam engleski zbog ChatChat, ali, po rečima dunje ilić: