Zanima me koje operatere koristite. Istekao mi je ugovor sa SBBom i razmisljam da li da potpisujem novi sa njima ili potrazim neki bolji?!
Zato me zanim sta vi mislite i koji je vama najbolji operater.
Moja preporuka, beži od sbb-a, internet u sbb-u puca svim mojim poznanicima 2-3 puta mesecno i to traje po 4 dana pa prestane i tako u krug, krajnje bezobrazno.
Sto se tice drugih operatera nisam siguran ali sam ubedjen da sbb ima najvise korisnika samo zbog marketinga, jer su u situaciji da se svuda reklamiraju pa ljudi mahom znaju samo za njih i ne trude se da nadju bolju soluciju ako prvi put traze operatera
Najbolje kanale ima SBB, najbolji net ima Telekom, barem na podruÄju Novog Pazara. Mi ovde nemamo drugih provajdera, ima Orion koji nije toliko popularan i par lokalnih koji ti nude āsopstveniā paket koji je opet izvedenica iz onoga Å”to nude SBB i Telekom.
OÄajna je ponuda kanala na Telekomu, dok SBB ima daleko veÄi broj i bolju ponudu. Mene jedino net (i telefon preko Box pretplate) vezuju za Telekom, da je zbog kanala samo ne bih ih koristio ni za džabe.
Mislim da je mts jedan od boljih ali moras biti blizu centrale. Ja sam uzeo sbb jel mi je centrala predaleko a i nalazim se na nezgodnom podruciju pa nisam mogao da biram.
Meni je SBB u Novom Sadu super radio, mega brzine i mali ping.
Ok je SBB, ostani zbog Eona ako nista drugo.
Ja sam na SBB-u 13-14 godina i radi zaista sve to kako treba. Kad god sam imao problem ljudi su dosli i sredili ga. Nemam nikakvu zamerku sem cene-ubedljivo su najskuplji ali sa druge strane imaju i najvise uslugaā¦
Trebao bi da prodje Exenet kroz moju ulicu a u maju mi istice ugovor i ako mi ne ponude ekstra dobre uslove oprastam se od SBB-a i prelazim na optiku kod Exenet-a.
Ja koristim i sbb i mts.
SBB je bio ubedljivo bolji od MTS kod mene. Faktor je i Äinjenica da ti iptv usporava sam internet kad ga koristiÅ”, kao i da ne možeÅ” da sprovedes kabal na viÅ”e ureÄaja, kao kod SBB veÄ ti treba dodatan ureÄaj.
Nadam se da Äe SBB proÅ”iriti mrežu i da obuhvati Veliko GradiÅ”te, da se ratosiljam MTS u potpunosti.
sbb je i meni daleko najbolji(u Beogradu)
I ja imam sbb i prezadovoljan sam. Ponuda kanala vrh, joŔ su mi dali hbo i cinemax, internet 100/6, skoro sam iŔao da zamenim daljinski, dali mi nov sa baterijama. Sve u svemu usluga na nivou.
SBB koristim i placam ga 3100, sto nije malo. Internet je brz ali puca s vremena na vreme⦠Nije to pucanje strasno, ali nekada iritira.
Samo sam hteo da proverim ima li sta bolje, ali vidim da je SBB pravi izbor
SatTrakt.
Mega popularan u Vojvodini.
Za 4000 din imam 100/5 net, FULL njihove pakete na dva TV-a, a na ostalim osnovni paket, fiksni telefon sa 200min ka svim mrežama, HBO, Cinemax i Arena HD
NemaÅ” Sport klub
I ja sam na sat traktu. Sport klub nema ali kad je liga sampiona klik arena 2 i kombinovani prenos svih tekmi. Meni dovoljno
Taj klik je odliÄan, do jednog momenta. Dok ne skapiraÅ” da može na jednom jedinom ureÄaju, i onda gubi upotrebnu vrednost. Ja ga uzimam samo kad mi treba uveÄe za fudbal, a plaÄao bi ga redovno da je to malo ozbiljnije, da može na 3-4 ureÄaja i da ima aplikacija lepo a ne web sajt.
Kad pogledas mapu pokrivenosti Novi Sad se brani kao od Svaba.
Ja imam SBB vec par godina i extra su. Nemam problema sve radi i fercera kao zmaj. Imaju dezurnu sluzbu cak i za Novu Godinu. Komsiji dolazili 1.Januara da nesto nameste.
Mora da su psovali onako novogodisnje
Ej mudristi 1.januara, pa na TV bas nema nista da se gleda a neki i ne mogu da gledaju dobar ti komsija za izbegavanje