Igram sada Halo 3 i dosao sam do epskog nivoa, borba sa Scarab-ima, a znam da me ceka Cortana nivo, koji je jedan od najgorih koje sam u zivotu vidio (inace meni jedna od top 10 igara). Na pamet mi pada i ocajni zavrsetak Dante’s Inferno sa onim challengima i glupostima (a igra mi je bila odlicna), te fenomenalna Crashsite misija iz COD: Black Ops-a kada uz Sympathy for the Devil napucavate protivnike (a igra mi je dno dna).
Pa eto, ima li neko jos neki primjer? Ja znam da mi se jos stvari krije u glavi, ali sad ne mogu svega da se sjetim. Ajde da nabacim da demo koji sam pogledao za novi DMC, ona borba u disku, je nesto najgluplje sto sam vidio u zadnje vrijeme
The Library iz Halo 1 i Halo Anniversary, to je jedan od najgorih nivoa u Halo serijalu i mozda u svim igrama a jedan od najboljih nivoa mi je Lone Wolf iz Reach, kao i poslednji nivo iz Devil May Cry 3, mada je i ona poslednja voznja u NFS Most Wanted bila jako dobro odradjena
E vidiš, oko The Library ne mogu da se složim sa tobom. 2003-e kada sam igrao Halo1 taj nivo je bio čudesan i neverovatan. Da, naravno, i pretežak, ali daaaaleko od nečega što bih mogao nazvati najgorim.
Taj nivo, i onaj pre njega kada se po prvi put susrećemo sa Flood-om, je kod mene izazvao sličnu reakciju kao kada sam prvi put gledao Od Sumraka Do Svitanja i scene kada se prvi put pojave vampiri, mislim WTF!!?? Film je i pre toga bio super, a odjednom još bolji!!!
Tako isto i The Library. Strašan nivo, bez kojeg Halo ne bi bio to što jeste!
Ja sam mislio da je najgori po tezini, ali i po tome da na Legendary u Co-opu kada je lagovalo kao ludo, nije bilo moguće preći nivo bez dosta frustracija, a još što ima achievment da se pređe nivo na Heroic a da se ne pogine, tako da je meni to jedan od najgorih nivoa po tezini a i frustraciji u igrama, jedina stvar koja me vise frustrira od tog nivoa jeste dark souls, ali je tu i poenta igre