Ljudi bok.Zanima me kako dobiti najbolje od svoga xbox-a 360 imam HDTV 720p i konzolu spajam putem HDMI,pa mi recite koje vi opcije koristite (Reference levels,hdtv settings,hdmi color space)I one koje mislite da su najbolje
mislim da je najbolje ono sto tvojim ocima i tvom ukusu odgovara, naj merodavnije ti je da sam pogledas i vidis
Upravo tako. Ono sto najvise prija tvojim ocima,to je najbolje podesavanje. Rezolucija,podrazumeva se 720p…
e vi’s sad, imam i ja tu neko pitanje, mom tv-u je nativna 1360x768 mogu da namestim i 720p, ali mi nekako na toj rezoluciji deluje sve nekako “brljivo”, text mi nekako cudno deluje, dok je na ovoj nativnoj sve ok, sta da drzim ja onda? mozda se ja tripujem ali tako je kako je…
Konzola je već vidim spojena putem HDMI kabela, onda ostaje još da namestiš 720p a reference levels na _expanded . _Teoretski ovo su podešavanja koja kod većine izmami zadovoljan izraz na licu!
hvala vam na odgovorima ali mi pls reite jos dali je bolje RGB postavka ili nesto drugo poput source.
ko ima vga ORIGINAL MS kabel spojite ga sa lcd tv-om,slika je 2-3x bolja nego sa HDMI,preporučam!!
Nema sanse,to je bas nemoguce,da je slika preko VGA kabla bez obzira sto je original bolja nego preko HDMI kabla.U biti to niti nema nikakve veze sto je original.
Ljudi šta tvrdite dali mi se isplati mijenjat ovaj lcd monitor Acer X223WB - LCD display - TFT - 22" - widescreen - 1680 x 1050 / 60 Hz - 300 cd/m2 - 2500:1 (dynamic) - 5 ms - 0.282 mm - VGA - black: Amazon.co.uk: Computers & Accessories za neki bolji do 1000kn,i dali će mi razlika u grafici biti dosta bolja? Hvala!
Vidim da ovaj tvoj monitor ima VGA izlaz,tako da bi ti preporucio da si uzmes neki koji ima HDMI izlaz.Grafika ce ti biti uvek ista ali razlika u slici ce ti biti ne dosta bolja,nego dan i noc razlika ako si uzmes monitor sa HDMI-om i spojis ga preko HDMI-a.