Uff. da je bilo gusto pred sam kraj, bilo je. Prvo mesto je presudio jedan jedini glas, ista stvar je i sa trecim i cetvrtim. Ali glasanje je završeno i rezultati su više nego zanimljivi. Pa idemo redom
[SIZE=3]**[SIZE=5]Najbolja igra ovogodišnjeg E3 sajma[/SIZE] po vašem mišljenju je: **[/SIZE]
[SIZE=4]WATCH DOGS[/SIZE]
Nigde prikazana, nikad najavljivana, ova igra se pojavila kao grom iz vedra neba i prosto ostavila ceo svet bez teksta. Neki je zovu Assassin’s Creed sa hackovanjem, dok neki jednostavno nemaju reci.
[SIZE=3]2. mesto [/SIZE]
[SIZE=4]TOMB RAIDER[/SIZE]
Tweakovani engine Deus Ex-a, fluidan gameplay, prezivljavanje, nova Lara. Kako gameplay demo nije ostavio nikog ravnodusnog na sajmu tako nije ni nas na forumu.
[SIZE=3]3. mesto[/SIZE]
[SIZE=4]ASSASSIN’S CREED III[/SIZE]
Poznat gameplay, lepa grafika, jednostavno novi Assassin’s Creed. Iako ima dosta ljudi kojima se americki setting ne svidja, mislim da je u glasanju presudio demo pomorske bitke prikazan na sajmu.
Hehe dao sam jedan jedini glas , naravno za Watch Dogs, i pobedila je Tomb Raider je verovatno naisla na dobar prijem jer su protekle godine bile jaaako susne za ovaj tip igre , sem na PS3 (Uncharted).ALI ono sto ne mogu da razumem je Assassins Creed III da je iamo toliko glasova…recycle igra…ali ima fanova zato samo tako Last of Us daleko i bolje izgleda i daleko inovativniji naslov i mislim da je malo losije prosao na glasanju jer je PS3 ekskluziva.Halo 4 mislio sam da ima vise fanova iako ja sigurno nisam jedan od njih.Star Wars 1313 me je razocarao plasman…izgleda bruka ali…
Sledeci put, da može da se glasa po sistemu 3 bambija, 2 bambija i 1 bambi, mislim da bi stanje stvari bilo mnogo realnije. Ovako, Meni se najviše svideo tLoU, zatim Dishonored pa TR, ali svakoj sam dao po bod tako da nisam mogao da favorizujem…
Heh bio sam u pravu znao sam da su ove dve pokupile najvise glasova. Ja sam glasao za TR jer sam fan i volim ovakav tip igara. Demo sa E3 je ostavio bas dobar utisak. Takodje i za Watch Dogs. Verovatno su ljudi vise bili prijatno iznenadjeni pa su glasali masovno za ovaj naslov.
Pa za Tomb Raider su vise glasali ljudi koji su fanovi i ima fransizu iza sebe dok je Watch Dogs nesto novo tako da je veci uspeh nove igre nego one koja ima vec hordu fanova…
Pa sad, bas i ne znam. Ja sam za Tomb Raider glasao jer je malo drugaciji u gejmpleju, ali da je mom glasu doprinela fransiza, i to je tacno.
Mada mi se mnogo ne svidja sto su promenili model. Ajde i ova prosla Lara je bila okej, samo ova nova je kao neko dete. Takav joj je i glas, tinejdzerski, piskav. Jos Lara ima bas jak Britanski akcenat, i uvek je imala, a ovde onako, kad se seti akcentuje.
Sve bre amerikanizuju. Isto kao i AC3. E za njega sam vec glasao samo zbog prethodnika, niceg drugog. radnja mi se uopste ne svidja.