I tako, kada su svi mislili da je ovo poslednji deo, MS odlučio da još muze zlatnu koku :). Ja sam iskreno presrećan i jedva čekam da vidim o čemu se radi!!!
There’s a new Gears of War game coming from Epic Games, people. While we don’t have any details about the next game in the Gears series, we know when we’ll know more about it. Microsoft’s E3 press conference on Monday morning should reveal all (or at least some) of the details. We’re hoping to check out some live gameplay from the next Gears of War as well.
The press conference is set to go off live, and we’ll be streaming it here at G4tv.com, so check out our E3 2012 site on Monday for everything Microsoft, as well as tons of E3 2012 trailers, news, interviews and more.
The only other piece of information about the game comes by way of the cover of the next magazine Game Informer. Click the “Read More” tag to check it out.
Bas sam pre koji mesec gledao intervju sa Cliff Bleszinskim u kome je pricao kako zeli malo da se odvoji od GOW serijala, tj. da naprave pauzu, mozda kao tek sledeca generacija konzola, i evo sta se desilo. Mislim da je glupo zapoceti novi serijal u ovog generaciji konzola, jedino ako to ne bude kao poslednja “velika” igra na ovoj generaciji konzola. Nisam odusevljen ovom informacijom, treba mala pauza i treba da prave nove serijale, a ne da “upropascavaju” druge kao sto su GOW. Da me pogresno ne razumete, pod tim mislim da ima treba vremena da dobiju neke sveze ideje, pogotovo za GOW serijal, a imam osecaj da ce biti kao i sa AC serijalom (GOW 3.5).
E to mi se vec vise svidja, ja sam bio ogroman fan Bulletstorma kada je izasao, tako da mislim da ce oni da urade i vise nego dobar posao, barem se nadam.
radili su oni gow 1 na pc-u,uz bulletstorm radili su i na painkiller-u…U svakom slucaju super vest,nemam nista protiv neka izbacuju na mesec dana novi gow ali sve sto treba je da valja i da nebude sve isto kao sto su vec primenjivali na ac-u…
Hm, ako bi ova slika trebalo da nagovestava pricu u novim Gearsima, onda koliko se meni cini videcemo Markusa u vreme njegovog boravka u zatvoru. Da budem iskren, smorili su sa Markusovom pricom i vise bi voleo da vidim pricu nekog drugog lika, tipa Dom za vreme E-daya ili nekog od novih likova, Sam ili Jace, no videcemo, svasta mogu da nam spreme.
Slika mi je izmamila osmjeh na licu. Ovo nije direktni nastavak 100% vec ce biti fazon kao s novim God of War. Gears of War 3 sam presao u cugu i tako cu i iduci nastavak samo me zanima prica i tematika ovog novog nastavka
Jedna od teorija je da je izmedju ova dva Onyx guarda Adam Fenix, pa je eto pretpostavka da ce se vrteti njegova prica za vreme e-daya. Sta ce od svega ovog ispasti i sta ce biti tacno, videcemo.
Izgleda da je tako, a pošto priča u kecu počinje (koliko se sećam nakon ~5god) kako on izlazi iz zatvora, kontam da će ovo biti prequel i njegovi dani u armiji pre toga, ili gde već, a završiće se sa zatvorom :). Bilo bi fino videti, neko sa NeoGaf foruma je ovo izvalio
Anyone else notice the Reavers in the background? Obviously doesn’t take place during the Pendulum Wars…
A to je baš ono šta i ja mislim. Mada, who knows :). Ostalo nam je još oko 7 dana da nagađamo :). Moram se baciti da završim kampanju u gears-ima treći deo, ako hoće neko da mi pravi društvo neka kaže pa da raspalimo večeras.
xD e bas tako vec neko vreme pokusavam da provalim na sta me podseca i to je to godisnji odmor :lol:.Meni je realno i ovako odlicno ali ono sivilo iz proslih delova mi je nekeko vise lezalo uz igru.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!Ovo nemoze biti istina ako people can fly pravi GOW onda je to uzas za serijal nemojte me krivo shvatit ja podrzavam igru i meni je bulletstorm bio dobra igra ali ipak nije to to pogledajte samo njezinu prodanost zbog cega je studio odlucio prekinuti nastavak,po mojem misljenju ovo nikako ne sluti na dobro.Jer hej nema igrinih najvrijednijih ljudi Poput Cllyfi B-a i directora Epic Games-a kojemu se nemogu sjetiti imena,imam osjecaj da ovo nece biti “EPIC”.BTW odakle vam informacija da ce igru pravit PCF jer svagdje gde procitam pise samo Epic Games
Ma daj bre, eno opet u pozadini leteci Locust-i, opet i da stave kao glavnog lika nekog drugog, bice isto to… Rat sa locustima doveka traje kako stvari stoje
Najavio je Cliff novu igru, postavio sam ja link bio nekad davno. Tada je rekao da bi volio da sledeci GOW bude sto vise free world, da ne bude potpuno usmjerena i linearna igra, ali ne znam koliko ce to moci da se uradi. U svakom slucaju, GOW nikad dosta, iako je meni trojka bila slabija od dvojke, koja je tata i mama za sve TPS
o boze zar stvarno mislis da ce PCF praviti igru bez strogog nadzora epic games-a? Zar mislis da su isti ljudi koji su napravili McDonalds u americi dosli i izgradili Mcdonalds u Beogradu, novom sadu, subotici? ne brini, ovakva fransiza ne ide tek tako lako u tudje ruke