Za VR grafika odlicno izgleda!
Polako, ništa im ne verujem. Još se dobro sećam Robinson the Journey, kada su je prikazali, delovala je neverovatno, a kada sam je probao, ostao sam blago rečeno razočaran.
Svašta rade sa običnim igrama za TV (CP2077, UBI soft isl.), a posebna je priča šta se može desiti sa VR igrama.
Tako da, dok se ne vidi finalni proizvod, nikome više ništa ne verujem.
Horizon Call of the Mountain invites you to step into the shoes of new character Ryas and experience the world of Horizon through a different set of eyes.
A novi key-art, bombona. Novi wallpaper.
Kad ti stiže mašina? Ako bude skok u odnosu na keca značajan i izbace dobre igre, možda i ja zakoracim u VR svet u budućnosti.
- februar je izlazak. Meni pise dostava izmedju 22 i 28.02. Tu negde. Izvadio i 3 dana odmora.
A skok izmedju PSVR 1 i 2 je astronomski. Ne znam kako drugacije da opisem. Meni ce biti nesto manji skok sa Quest 2, ali opet ce biti veliki skok, sa mid range na high end headset.
Igara ima takodje vise nego dovoljno za release, a i bice ih jos.
Da li je ovo samo za VR? Ili i zanas sa jeftinijim ulaznicama?
Samo VR bi trebalo.
Šta uopšte radiš u ovoj vr igri? Loviš dinosauruse, kao u glavnoj igri samo iz prvog lica?
Mene više zanima da li je ona trupava izvedba gde se lik sam kreće a ti usput pucaš ili imaš slobodu kao u svakoj normalnoj igri.
Da, u sustini, horizon iz prvog lica, i nije open world. Ima linearnu pricu koju pratis.
@jahalang0112 mislis kao tipa on-rail? Nije nije, skroz normalno mozes da se kreces po levelima i istrazujes. U VR-u se to zive full locomotion. Ima doduse vise nacina kretanja pa svako moze da izabere sta mu najvise odgovara. Vecina vecih VR igara to dozvoljava.
Evo primer, ovaj Ian sa Eurogamera je dobar VR lik, zna materiju.
Jbt kako dobro izgleda Horizon, mogu tek misliti kada zapravo igraš.
Aha, na to sam mislio, to mi je baš nekako lame.
Jeste lame. Retko koja igra je takva, vecina njih nudi teleport ili full locomotion za nas sa jakim stomakom.
Ali, pogledao sam sada review, iako je cela igra manje vise slobodno kretanje, neke borbe su on rail u smislu da mozes levo/desno dodge da radis.
Generalno, svi se slazu da je prelepa igra, prica je prosecna, ima dosta pentranja (sto ni ja ne volim u VR), i traje nekih 7-10 sati.
Ti beše uzeo bundle sa Horizon? Javljaj utiske.
Tako je. Bice brdo utisaka.