Na Wii U je omogućena piraterija pomoću Loadiine

Loadiine by developer Golden45 is the first backup loader for Wii-U. It loads backups from your sd card. It needs a version 5.3.2 Wii-U and Super Smash Bros for Wii-U disc right now.
After the webkit exploit for 5.3.2 Wii-U surfaced, all the fun stuff for Wii-U began. Game hacking/modding, Virtual Console injecting, RAM manipulation and so on. Unavoidably, a backup loader called Loadiine has been released. Right now Loadiine needs a 5.3.2 Wii-U (it MIGHT be backported to previous firmwares) and a Super Smash Bros disc.[URL=“https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CfK41NHQI4bVkoxcW_FoOSOttoW-DNkOUXXXxVEo77U/edit?usp=sharing”]Compatibility isn’t great at the moment, but some big games like Donkey Kong Country Tropical Freeze and Monster Hunter 3 Ultimate work. The compatibility will probably be much better in following days/weeks.

If your Wii-U is below 5.3.2, you can wait for Loadiine to support your firmware (no guarantee) or you can update to 5.3.2 via disc. Yoshi’s Wooly World and Splatoon contain 5.3.2 firmware update for offline updating. Double check before updating though as you never know there is a new disc print with higher firmware version.If your Wii-U is above 5.3.2, unfortunately there is nothing to do for now except for waiting. I hate to say that, but we told you not to update to 5.4.0. Still, there are some private webkit exploits including a kernel exploit for higher firmwares, so who knows, they might be public soon.
For the Readme and Download visit the thread at GBATEMP

izvor: http://wololo.net/2015/10/02/loadiine-first-backup-loader-for-wii-u-released/

Znači, prva current gen konzola koja je hackovana jeste Wii U :smiley: Ovo omogućava korišćenje backupa, tj. ISO fajlova, ali samo ako je Wii U na ili ispod fw 5.3.2 i treba da se ima kopija Smash Bros U, bilo diska ili digitalne verzije. Takođe, ima određenih igara koje trenutno ne rade, ali je ovo tek verzija 1.0 i biće poboljšanja i novih verzija.

Odjednom mi Wii U ne deluje tako loše :smiley:

** odlazi na Pik da vidi kako se krecu Wii U konzole **

Gotta hop on them Zelda and Smash games :smiley:

You know it. Sad ima odjednom da skoči cena konzola :smiley:

Veoma lepo sto su ovo odradili , verujem da ce se mozda i poboljsati prodaja konzole , takodje nadam se da ce isto uspeti sa ps4 i xbox one .

@daemonkiller92 treba kupovati brzo, dok se nije proculo :smiley: @Nemesis pa da, al’ samo na “prljavim konzolama” kako ih ti zoves :smiley:

edit : pu! nema bez 250 evritja srece :smiley: Meni ostalo 30 nakon telefona xD

Kupice se. Lepa vest. Neso, jel ima neke sanse da nabavis hakovane konzole?

Pre nedelju dana sam video ovo ali jos nije bilo izbaceno, sada sam se obradovao kada sam video da radi moram reci da bas i nije user friendly ali ko hoce da pokrece koristice ga. Nije za obicne korisnike. Verujem da ce izbaciti bolju verziju koja ce olaksati ucitavanje i skratiti proces.

Već radimo na tome…

Koliko ono beše se kreću cene bundle-ova? [emoji14]

230€ klot, pa navise 280€+++
Ima i wupinstaller tool za updateove igara, resenja spoof za online itd… Nice :smiley: lets hack WIIU

Wii will, Wii will hack U. Wii will, Wii will hack U… I’ll see myself out now :smiley:

Elem, koliko se sećam, ni lt ni cfw nisu bili savršeni u svojim prvim verzijama. Ovo je super, videćemo kako će se scena dalje razvijati. Sad mi je Wii U skočio na listi prioriteta.

I ja sam video ranije ovo, ali rekoh, bolje da vidim neki dokaz pre nego što napravim temu. :slight_smile:

Pocelo je pocelo. Bas mi je drago. Sad i xbone i ps4 i da vas ne deru MS i Sony.

Lepe vesti, samo se nadam da Nintendo nece sto pre izbaciti NX ili sta god da je samo zato sto se polako siri piraterija na Wii-U.

NX predstavljaju sledeće godine. U zavisnosti od toga kada ga prikažu ćemo znati kada bi trebalo da se konzola pojavi, ali mnogi kažu da će to biti kraj 2016 ili u toku 2017. Međutim, to baš i ne utiče na Wii U, jer je datum već određen i neće se mnogo pomerati zbog piraterije. Takođe, na Wii U i dalje izlaze igre, ali retko koja ima datum izlaska dalji od 2016. U svakom slučaju, piraterija se pojavila pri kraju životnog ciklusa konzole.

pa realno cena za ovakvu konzolu je velika a ko hoce da igra neke legendarne igre imace sta da prelazi sada kada ima piraterije :smiley:

Ocekivalo se da se Wii U prvi probije jer je to ipak najstarija konzola tekuce generacije, izasla je jos krajem 2012. (ko bi rekao da vreme ovako brzo prolazi).

Koliko mislite da trebamo cekati za xbox1 sta je ono neki zlatni standard?

Ko će ga znati? Možda sutra, možda tek na kraju generacije. U svakom slučaju, ne treba se nadati hacku PS4 i XO u skorije vreme. A i pitanje je kakav bi hack napravili, tj. da li bi se krajnjem korisniku isplatilo. Ako opet bude neko za****vanje sa rezanjem diskova, onda se piraterija ne bi isplatila. Ako bi bila jtag/rgh? onda bi.