If your Wii-U is below 5.3.2, you can wait for Loadiine to support your firmware (no guarantee) or you can update to 5.3.2 via disc. Yoshi’s Wooly World and Splatoon contain 5.3.2 firmware update for offline updating. Double check before updating though as you never know there is a new disc print with higher firmware version.If your Wii-U is above 5.3.2, unfortunately there is nothing to do for now except for waiting. I hate to say that, but we told you not to update to 5.4.0. Still, there are some private webkit exploits including a kernel exploit for higher firmwares, so who knows, they might be public soon.
For the Readme and Download visit the thread at GBATEMP
Znači, prva current gen konzola koja je hackovana jeste Wii U Ovo omogućava korišćenje backupa, tj. ISO fajlova, ali samo ako je Wii U na ili ispod fw 5.3.2 i treba da se ima kopija Smash Bros U, bilo diska ili digitalne verzije. Takođe, ima određenih igara koje trenutno ne rade, ali je ovo tek verzija 1.0 i biće poboljšanja i novih verzija.
Pre nedelju dana sam video ovo ali jos nije bilo izbaceno, sada sam se obradovao kada sam video da radi moram reci da bas i nije user friendly ali ko hoce da pokrece koristice ga. Nije za obicne korisnike. Verujem da ce izbaciti bolju verziju koja ce olaksati ucitavanje i skratiti proces.
Wii will, Wii will hack U. Wii will, Wii will hack U… I’ll see myself out now
Elem, koliko se sećam, ni lt ni cfw nisu bili savršeni u svojim prvim verzijama. Ovo je super, videćemo kako će se scena dalje razvijati. Sad mi je Wii U skočio na listi prioriteta.
I ja sam video ranije ovo, ali rekoh, bolje da vidim neki dokaz pre nego što napravim temu.
NX predstavljaju sledeće godine. U zavisnosti od toga kada ga prikažu ćemo znati kada bi trebalo da se konzola pojavi, ali mnogi kažu da će to biti kraj 2016 ili u toku 2017. Međutim, to baš i ne utiče na Wii U, jer je datum već određen i neće se mnogo pomerati zbog piraterije. Takođe, na Wii U i dalje izlaze igre, ali retko koja ima datum izlaska dalji od 2016. U svakom slučaju, piraterija se pojavila pri kraju životnog ciklusa konzole.
Ocekivalo se da se Wii U prvi probije jer je to ipak najstarija konzola tekuce generacije, izasla je jos krajem 2012. (ko bi rekao da vreme ovako brzo prolazi).
Ko će ga znati? Možda sutra, možda tek na kraju generacije. U svakom slučaju, ne treba se nadati hacku PS4 i XO u skorije vreme. A i pitanje je kakav bi hack napravili, tj. da li bi se krajnjem korisniku isplatilo. Ako opet bude neko za****vanje sa rezanjem diskova, onda se piraterija ne bi isplatila. Ako bi bila jtag/rgh? onda bi.