prvo na 42 inch samsung lcd hd ready a onda sam kupio viewsonic vx2260 fullhd sa hdmi izlazom i audio steker tako da spojim ili slusalice ili zvucnike 2.1 kad igram xbox i uzivam .monitor je odlican bistrina slike i sve to ali je ponovo veci gust na tv mozda zbog velicene onolike ili se meni cini sve malo zivlje,ipak mislim da su to herci u pitanju .
Crko mi i drugi TV, star jedva pola godine, i to nemam garanciju jer sam ga kupio po povoljnoj ceni. U servisu mi majstor kaze da ceka neko servisno uputstvo da dobije, da je “puko softver” i da zato ne moze da se upali, ali male su sanse da ce ga osposobiti. Tako da se privremeno “grbavim” nad 20" monitorom, kome je, kao da sve ovo nije dovoljno strasno, juce crkao DVI na koji je bio prikljucen desktop. Radi jos samo VGA, na koji je prikljucen xbox…
Kad smo vec kod xbox-a i tv-a da predjem na stvar.Posto zelim da kupim xbox 360 ocu da vas pitam da li na moj crt tv
to je otvor u kome ja ubacujem ps2 a u ovo sam mislio da ubacim
kable iz video kabla sa xbox 360 u ovo ja ubacujem ps2 kable pa onda u tv MOLIM VAS DA LI MOZE XBOX 360 U TO :))
HVALA…
Baš bedak…
Koji je tv bio u pitanju ?
Jel probao neko ovo: ITsvet.com :. Samsung BX2231 LED - Monitor - cena cene cenovnik cenovnici
Vece mi ne treba,a izgleda kao odlican monitor za te pare.I jos nesto,nisam (uopste) upucen u ove stvari,koja je fora sa LED?Drugar kaze ta je to samo osvetljenje,ne tehnologija(tipa LCD ili plazma).Vredi li te pare?
E pa kad smo vec kod tv-a ocu da pitam da li moze ovaj scart od ps2 za xbox 360 posto ja nemam ulaze da se ubacuje sa strane video cable pa sam mislio jer imam od ps2 ovakav scart a ovakav mi je ulaz na tv-u
Kako mislis, SCART od PS2? Ceo prikljucak, ili samo adapter? Ako je VGA to Scart adapter onda moze, ako je prikljucak od PS2 onda ne moze.
Baš bedak…
Koji je tv bio u pitanju ?
LG 32", FullHD
Led ( Light emitting diode ) i jeste osvetljenje, ali nije ‘samo’, jer daje fantastican kontrast televizorima i po meni vredi svaku paru. Pala im je dosta cena u odnosu na proslu godinu, ali cu da sacekam jos jedno godinu dana, da padne cena jos i u kombinaciji led 3d, pa onda pada jedan Samsung 46 ili Lg 47. Tv nikada ne moze da bude dovoljno velik po meni
hvala ali naso sam ipak otvor na crt tv-u pa sam video da mi netreba scart
Ja igram na CRT TV-u.
Odlicno je.
Zadovoljan sam, samo negdje su slova previse sitna.
Ne znam koliko inca ima TV. Samsung
Igram Prince of Persia:TFS i grafika je odlicna.
Mozda kupim za koju godinu novi TV.
Ne znam dal’ moze da se menja u anketi,ali disovao sam TV,presao u moju sobu i igram na 23" LED Samsungu,2ms odziv: ITsvet.com :. Samsung BX2350 LED - Monitor - cena cene cenovnik cenovnici
Samo jos LT+ da izadje i bog da me vidi
trenutno igram na lcd tv-u, ali uskoro cu da predjem na lcd monitor…
LCD monitor AOC F22s+, 22" FullHD 1920x1080
Imam ozbiljan problem…Dvoumim se dal da kupim Full HD monitor rez 1920x1080,21 incha,5ms odaziv ili HDTV 720p,normalno za Xbox???
Bilo bi mi od pomoci kada bi neko pomogao a da se razume u ove stvari i prioritet mi je da igram sa kauca koji je udaljen otp oko 3-3,5m…Sta je bolje???
imam jednu konstataciju ,ako TO nazivaš ozbiljnim problemom u ozbiljnom si problemu!!!
sta je pisac hteo da kaze???
p.s. jeste mi veliki problem,da imam para uzeo bih oba tj uzeo bih HDTV 1080p ali ovako bas se dvoumim???
Uzmi neku sliku velicine 21" i postavi na 3m od sebe i samo ce ti se kas’ti
Zavisi koliko inca tv…isto 21?
Hoces da kazes da je za tu daljinu bolji HDTV???
@Spam: ne HDTV ima od 27 i 32 inci u 720p???