Znai ladno su izbacili CoD nisu samo spustili cenu jer su shvatili da je jezivo skupo, izbacili su “najvredniji” proizvod iz value proposala. ![]()
Sve dok je COD na PSu i ostalim platformama ja ne vidim kako je ovo deal breaker. Cini mi se da pisete samo da bi ste nesto napisali na konto cele situacije i to poprilicno neosnovano.
Sta je neosnovano majke ti, najjezivija cena pretplate od svih digitalnih platformi na svetu a sada je spustaju, i to nesto jedva malo, tako sto su izbacili najvredniji produkt zbog koga su i podigli cenu na astronomski nivo ![]()
Ti mislis da svi imaju po 2 konzole? Ljudima znaci CoD, ne treba samo ziveti u svom malom svetu indie naslova.
Nije ni ova Asha mnogo bolja, izgleda… Iver ne pada daleko od Phila ![]()
Ajmo čisto matematički, kako tu prosječan igrač nešto gubi ako mu je baš bitan CoD? Smanjenje GPU je 7$ mjesečno. 10 mjeseci po 7$ i mogu lagano da kupe taj CoD.
To je to i ostane ti igra na profilu.
Danas mi skinulo po prvi put normalno za Game Pass. 15,05KM što dođe nekih 7.7€. Nije uopšte strašno, odjaviću opet kad krenem backlog opet da brstim, ali meni je ovo cijena već prihvatljiva da plaćam redovno.
BTW, danas očekujem sledeću turu igara za GP da se najavi.
Preko kog storea?
PC Game Pass na bosanski Microsoft Store. Radi i na konzoli pošto su većina igara Xbox Play Anywhere tako da ne vidim potrebu da se cimam sad sa nekim drugim storefronts.
10e je preko turske gpu
Ne možemo se više na Tursku pretplatiti, ja mislim, pošto i kupovina slabo radi na konzoli na turski store direktno. To tebi radi jer nisi ni gasio pretplatu.
Cunjao sam ja i da vidim mogu li platiti PC Game Pass npr. na Tursku preko browsera uz VPN kako kupovanje igara još uvijek radi. Ali ne može. Kad otvoriš u browseru i hoćeš da kupiš PC GP, otvara ti Microsoft Store aplikaciju ba računaru i hoće tamo da platiš, ne da u browseru. Nisam probao da to uradim u njoj uz VPN, pretpostsvio sam da ne može i nisam htio da rizikujem.
Na Chile je GPU oko 11€, to pretpostsvljam radi uredno, ko baš insistira da mora da ima GPU.
jel Subnautica 2 nekakav early access ili stvarno izlazi?
nego, jel probo neko ovaj Terratech Legion, ne izgleda uopste lose –
Izgleda cool ali ja ne mogu trenutno još jedan bullet hell, posebno nakon Deep Rock Survivors utrošenih sati.
Zato sa druge strane Mixtape jedva čekam.
Au izgleda kul.
A ja, opet, nikad cuo za igru. Ne znam jel nisam vise u toku, pratim pogresne medije, ili previse stvari izlazi.
Mada, lepo je biti iznenadjen.
Od studija koji je pravio Artful Escape, ako ti to nešto znači. Kontam da je dužina 5-7 sati, nadam se i kraće.
Jeste, early access
aaaa sad se secam, jes Artful Escape je bio trip. ![]()
kako da kazes da si omatoreo bez da kazes da si omatoreo ![]()
Mixtape je najcudnija igra koju sam igara.. “igrao”..