Nikad cuo za ovaj Herdling, mogao bi dobar da bude.
Malo sam se sneveselio kad sam video rec โrogueliteโ (nadao sam se metroidvaniji), al odgledah juce deep dive trailer i moram da kazem da mi se dosta svidelo sta sam video โ kretanje i borba fluidni ko balet, a deluje da su se potrudili i nekakvu pricu da uglave u celu roguelite strukturu.
Kako god, ne kosta da se proba, a dobro deluje.
Gledao sam stram sa Gamsacoma i vidio trejler za ovu najavu i baลก mi se svidjela. Nisam neลกto igrao auto-shootere ali ovaj mi baลก izgleda lijepo, probaฤu definitivno.
Niko nije htio da postavi taj trejler na youtube da mi nije bilo mrsko da skinem sa IGN-ovog sajta video da bu podjelio u grupi na fb.
Ali evo sad ima neko je stavio na yt.
Igra je JEZIVO zarazna. Imam je na Steamu veฤ odavno. Ali bogami zna biti i zajebana u nekom momentu ลกto se tiฤe otkljuฤavanja i napredovanja.
Koji region koristite za game pass probao sam nemacku nece da radi do skoro koristio tursku ali ne moze vise izgleda
Postovanje, istekao mi game pass, ja sam uzimao preko KP bio je oko 6000 sada je to 9500, ultimate za 12+1 mesec, vise nema konvertovanja core u ultimate, sada prave nalog i daju mi nov nalog koji ce biti kao Xbox home, zanima me da l neko zna sta oni tu tacno rade, da odradim ja da im ne dajem toliki novac.. ?
poskupelo brt ni kod babe microsofta nema vise dzabe ![]()
ispratio sam, nije to problem nek izadje i skuplje, al da znam sta rade da ja to napravim da ne cekam nikoga i slicno..
Pa mi koji i dalje imamo na turskoj pretplatu kod nas je 6e otprilike mjesec ali za nove korisnike nema te opcije
Napraviลก nov nalog na Indiju, kupiลก Game pass core maksimalno 36m kako bi dobio konverzijom 18+1 ultimate.
Redeemujes Core prvo pa na kraju ultimate. Treba ti VPN. Objaลกnjeno xy puta ![]()
Kupio core kod za 12m za indiju, upalio vpn za indiju otisao na reedem preko pc-a, ukucao vrteo 15 sec i izbacio gresku neku i kao iztrazice nesto kod bla bla, i nisam uspeo, mislim ja i dalje imam kod koji nije iskoriscen, ako imas volje i vremena pomazi๐คฃ
Nov nalog ili stari? Desava se i to, vrlo moguce da je taj kod sad โiskoriscenโ i da ce se pojaviti na nalogu (nekad kroz 30ak mid a nekad kroz par sati).
Nov nalog sam napravio od 0, probao sam dva puta kod kroz 10 min i nikada vise, od tada je proslo 4-5 dana, jos sam i vpn platio zbog indije.
Veliko hvala za @djomla43 sto je izdvojio svoje vreme i pomogao mi da napravim kako treba gamepass.. ![]()
GPU igre samo:
Danas - ๐ฅ๐ผ๐ฎ๐ฑ๐๐ฟ๐ฎ๐ณ๐ (Cloud i Xbox Series X|S)
17.09. - ๐๐ฒ๐ฒ๐ฝ ๐ฅ๐ผ๐ฐ๐ธ ๐๐ฎ๐น๐ฎ๐ฐ๐๐ถ๐ฐ: ๐ฆ๐๐ฟ๐๐ถ๐๐ผ๐ฟ (Cloud, PC i Xbox Series X/S)
18.09. - ๐๐ฟ๐ผ๐๐๐ฝ๐๐ป๐ธ ๐ฎ (Cloud i Xbox Series X|S)
18.09. - ๐ช๐ผ๐ฏ๐ฏ๐น๐ ๐๐ถ๐ณ๐ฒ (Cloud, PC i Xbox Series X|S)
19.09. - ๐๐ฎ๐ฑ๐ฒ๐ (Cloud, konzola i PC)
22.09. - ๐๐ป๐ฑ๐น๐ฒ๐๐ ๐๐ฒ๐ด๐ฒ๐ป๐ฑ ๐ฎ (PC) (DAY 1)(early access)
23.09. - ๐ฆ๐๐ผ๐ฟ๐ป (Cloud, PC i Xbox Series X|S)
25.09.- ๐ฃ๐ฒ๐ฝ๐ฝ๐ฎ ๐ฃ๐ถ๐ด: ๐ช๐ผ๐ฟ๐น๐ฑ ๐๐ฑ๐๐ฒ๐ป๐๐๐ฟ๐ฒ๐ (Cloud, PC i Xbox Series X|S)
25.09. - ๐ฉ๐ถ๐๐ถ๐ผ๐ป๐ ๐ผ๐ณ ๐ ๐ฎ๐ป๐ฎ (Cloud, PCi Xbox Series X|S)
30.09. - ๐๐ฎ๐ฟ๐ฎ ๐๐ฟ๐ผ๐ณ๐ ๐ฎ๐ป๐ฑ ๐๐ต๐ฒ ๐๐๐ฎ๐ฟ๐ฑ๐ถ๐ฎ๐ป ๐ผ๐ณ ๐๐ถ๐ด๐ต๐ (Cloud, konzola i PC)
07.10. - ๐ฆ๐ผ๐ฝ๐ฎ โ Tale of the Stolen Potato (Cloud, konzola i PC) (DAY 1)