[MT] Xbox Game Pass

5 Likes

Nikad cuo za ovaj Herdling, mogao bi dobar da bude.

2 Likes

Malo sam se sneveselio kad sam video rec โ€˜rogueliteโ€™ (nadao sam se metroidvaniji), al odgledah juce deep dive trailer i moram da kazem da mi se dosta svidelo sta sam video โ€“ kretanje i borba fluidni ko balet, a deluje da su se potrudili i nekakvu pricu da uglave u celu roguelite strukturu.

Kako god, ne kosta da se proba, a dobro deluje.

3 Likes

Gledao sam stram sa Gamsacoma i vidio trejler za ovu najavu i baลก mi se svidjela. Nisam neลกto igrao auto-shootere ali ovaj mi baลก izgleda lijepo, probaฤ‡u definitivno.
Niko nije htio da postavi taj trejler na youtube da mi nije bilo mrsko da skinem sa IGN-ovog sajta video da bu podjelio u grupi na fb.
Ali evo sad ima neko je stavio na yt.

1 Like

Igra je JEZIVO zarazna. Imam je na Steamu veฤ‡ odavno. Ali bogami zna biti i zajebana u nekom momentu ลกto se tiฤe otkljuฤavanja i napredovanja.

1 Like

Koji region koristite za game pass probao sam nemacku nece da radi do skoro koristio tursku ali ne moze vise izgleda

1 Like

4 Likes

Postovanje, istekao mi game pass, ja sam uzimao preko KP bio je oko 6000 sada je to 9500, ultimate za 12+1 mesec, vise nema konvertovanja core u ultimate, sada prave nalog i daju mi nov nalog koji ce biti kao Xbox home, zanima me da l neko zna sta oni tu tacno rade, da odradim ja da im ne dajem toliki novac.. ?

poskupelo brt ni kod babe microsofta nema vise dzabe :smiley:

ispratio sam, nije to problem nek izadje i skuplje, al da znam sta rade da ja to napravim da ne cekam nikoga i slicno..

Pa mi koji i dalje imamo na turskoj pretplatu kod nas je 6e otprilike mjesec ali za nove korisnike nema te opcije

1 Like

Napraviลก nov nalog na Indiju, kupiลก Game pass core maksimalno 36m kako bi dobio konverzijom 18+1 ultimate.
Redeemujes Core prvo pa na kraju ultimate. Treba ti VPN. Objaลกnjeno xy puta :slight_smile:

1 Like

Kupio core kod za 12m za indiju, upalio vpn za indiju otisao na reedem preko pc-a, ukucao vrteo 15 sec i izbacio gresku neku i kao iztrazice nesto kod bla bla, i nisam uspeo, mislim ja i dalje imam kod koji nije iskoriscen, ako imas volje i vremena pomazi๐Ÿคฃ

Nov nalog ili stari? Desava se i to, vrlo moguce da je taj kod sad โ€œiskoriscenโ€ i da ce se pojaviti na nalogu (nekad kroz 30ak mid a nekad kroz par sati).

Nov nalog sam napravio od 0, probao sam dva puta kod kroz 10 min i nikada vise, od tada je proslo 4-5 dana, jos sam i vpn platio zbog indije.

Veliko hvala za @djomla43 sto je izdvojio svoje vreme i pomogao mi da napravim kako treba gamepass.. :slight_smile:

13 Likes

GPU igre samo:

Danas - ๐—ฅ๐—ผ๐—ฎ๐—ฑ๐—–๐—ฟ๐—ฎ๐—ณ๐˜ (Cloud i Xbox Series X|S)
17.09. - ๐——๐—ฒ๐—ฒ๐—ฝ ๐—ฅ๐—ผ๐—ฐ๐—ธ ๐—š๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฐ: ๐—ฆ๐˜‚๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ (Cloud, PC i Xbox Series X/S)
18.09. - ๐—™๐—ฟ๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฝ๐˜‚๐—ป๐—ธ ๐Ÿฎ (Cloud i Xbox Series X|S)
18.09. - ๐—ช๐—ผ๐—ฏ๐—ฏ๐—น๐˜† ๐—Ÿ๐—ถ๐—ณ๐—ฒ (Cloud, PC i Xbox Series X|S)
19.09. - ๐—›๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐˜€ (Cloud, konzola i PC)
22.09. - ๐—˜๐—ป๐—ฑ๐—น๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐Ÿฎ (PC) (DAY 1)(early access)
23.09. - ๐—ฆ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ป (Cloud, PC i Xbox Series X|S)
25.09.- ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฎ ๐—ฃ๐—ถ๐—ด: ๐—ช๐—ผ๐—ฟ๐—น๐—ฑ ๐—”๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€ (Cloud, PC i Xbox Series X|S)
25.09. - ๐—ฉ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—ผ๐—ณ ๐— ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ (Cloud, PCi Xbox Series X|S)
30.09. - ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ ๐—–๐—ฟ๐—ผ๐—ณ๐˜ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—š๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ณ ๐—Ÿ๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜ (Cloud, konzola i PC)
07.10. - ๐—ฆ๐—ผ๐—ฝ๐—ฎ โ€“ Tale of the Stolen Potato (Cloud, konzola i PC) (DAY 1)

3 Likes