U settingsima pod games & apps imaš desno choose whether game hubs open automatically from the following places i onda trebaš odznačiti stavku “recently played list”.
Pogledaću opet kad dođem kući. Iz radoznalosti samo da vidim gdje je, ne mislim isključivati, kao što rekoh, meni se sviđaju ti game hub ekrani.
Znaci ipak jesu namerno uradili! Za ne verovati. A jos neverovatnije da nas ima kojima se to svidja! ![]()
Ja sinoc iskljucio momentalno. Jos jednom fala @Kazzy sto mi je otkrio ameriku.
Pa ono, fino je prezentovano i vidim tu odmah achievements i stats koliko sam sati igrao,ne moram tamo da tražim kao prije. A lako se preskoči screen sa X ako nećeš baš da vidiš.
Jeste super, ali šta ih je koštalo da se taj meni otvara na X, a da pokretanje ostane na A.
Ne bih ih koštalo ništa osim što cijenim da ljudi ne bi ni znali da to postoji. ![]()
Ovo inače nije urađeno iz vedra neba, sve je ovo došlo prvo u insider program i tamo testirano. Sjećam se još tad da je bila neka debata je li smeta još jedan dodatni klik.
Ovo je članak kad je bio taj apdejt za insajdere.
GPU igre samo:
03.07. - 𝐔𝐥𝐭𝐢𝐦𝐚𝐭𝐞 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐇𝐨𝐫𝐬𝐞 (Cloud, konzola i PC)
08.07. - 𝐓𝐡𝐞 𝐀𝐬𝐜𝐞𝐧𝐭 (Cloud, konzola i PC)
09.07. - 𝐌𝐢𝐧𝐚𝐦𝐢 𝐋𝐚𝐧𝐞 (Cloud, konzola i PC)
11.07. - 𝐓𝐨𝐧𝐲 𝐇𝐚𝐰𝐤’𝐬 𝐏𝐫𝐨 𝐒𝐤𝐚𝐭𝐞𝐫 𝟑 + 𝟒 (Cloud, konzola i PC) (DAY 1)
15.11. - 𝐇𝐢𝐠𝐡 𝐎𝐧 𝐋𝐢𝐟𝐞 (Cloud, konzola i PC)
GPU igre samo:
17.07. - 𝗥𝗼𝗯𝗼𝗖𝗼𝗽: 𝗥𝗼𝗴𝘂𝗲 𝗖𝗶𝘁𝘆 (Cloud, PC i Xbox Series X|S)
17.07.- 𝗠𝘆 𝗙𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗹𝘆 𝗡𝗲𝗶𝗴𝗵𝗯𝗼𝗿𝗵𝗼𝗼𝗱 (Cloud, konzola i PC)
18.07. - 𝗕𝗮𝗰𝗸 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗗𝗮𝘄𝗻 (Cloud, konzola i PC)
22.07. - 𝗔𝗯𝗶𝗼𝘁𝗶𝗰 𝗙𝗮𝗰𝘁𝗼𝗿 (Cloud, PC i Xbox Series X|S)
23.07. - 𝗪𝗵𝗲𝗲𝗹 𝗪𝗼𝗿𝗹𝗱 (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (DAY 1)
24.07. - 𝗪𝘂𝗰𝗵𝗮𝗻𝗴: 𝗙𝗮𝗹𝗹𝗲𝗻 𝗙𝗲𝗮𝘁𝗵𝗲𝗿𝘀 (Cloud, PC, i Xbox Series X|S) (DAY 1)
29.07. - 𝗚𝗿𝗼𝘂𝗻𝗱𝗲𝗱 𝟮 (Game Preview) (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (Early Access) (DAY 1)
01.08. - 𝗙𝗮𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝗦𝗶𝗺𝘂𝗹𝗮𝘁𝗼𝗿 𝟮𝟱 (Cloud, konzola i PC)
Uredno mi skinulo danas 7e za gpu na turskoj
Treba li da tapsemo brt?
Najbitnija stvar na xbox i pc je gpu
Game Pass Ultimate igre
Danas - 𝗥𝗮𝗶𝗻 𝗪𝗼𝗿𝗹𝗱 (Cloud, konzola i PC)
07.08. - 𝗔𝘀𝘀𝗮𝘀𝘀𝗶𝗻’𝘀 𝗖𝗿𝗲𝗲𝗱 𝗠𝗶𝗿𝗮𝗴𝗲 (Cloud, konzola i PC)
12.08. - 𝗔𝗹𝗶𝗲𝗻𝘀: 𝗙𝗶𝗿𝗲𝘁𝗲𝗮𝗺 𝗘𝗹𝗶𝘁𝗲 (Cloud, konzola i PC)
14.08.- 𝟵 𝗞𝗶𝗻𝗴𝘀 (PC) (early access)
eh taj rainworld, kako bih voleo da mi klikne, al svaki put kad sam probao odustanem jer samo udaram glavom o zid, ili me pojedu ili me kisa izreseta.
a tako dobro deluje.
Top, AC Mirage sam čekao da stigne tu ![]()
Backlog-u stvarno nikad kraja.
Ako bi backlog bio pakao, moj bi bio 9. krug ![]()
Sve više razmisljam da backlog nije lista koju ću završiti… bilo bi dosadno bez njega.
Zamisli imaš 0 igara za igranje. Nightmare.
Jos kad vidis kakav je prosek igra, ma sreci nikad kraja ![]()
I ja lažem sebe da ću sve iz backloga odigrati, i što je još gore, ljut sam što ne radi turski store više ne bi li još kupovao i gomilao. Ljudi me riješavaju problema a ja ne dam. ![]()