Jel ovo samo prva polovina ili za decembar objave ceo lineup pa idu mirom na praznike?
ja se nadam jos nekom iznenadjenju pred praznike
Baldurs Gate 3 na TGA
Prva polovina samo. Imaju datumi na Xbox Wire.
Ja igrao Co op sa drugarom iako sam ga pljuvao ovde na forumu kad su najavljivali ali mogu reći da nam je skroz legao, i grafika sveta izgleda odlično. Odigrali smo peticu u Co op, pa onaj Dawn nešto, zaboravih ime (a taj nam je najbolji bio) sa one dve likuše kao negativci i onda se bacili na šesticu. Nismo još završili ali najdraže mi je da se bacam sa wingsuit-om. Poletimo helikopterom i na nekoj visini oboje iskačemo i wingsuit, prelećemo mapu haos. Pogotovo scena gde su nas sa nosača aviona gađali bazukama i mi nasumično sedemo na neki skuter, zaletimo se sa broda, iskačemo sa skutera u vazduhu i palimo wingsuit u isto vreme. Taj momenat je bio bruka Ja u FC5 zamalo sa wingsuit-om da uskočim u avion koji naj se sve vreme jurio, da sam to uspeo da uradim bilo bi epic.
U kom smislu? Smislu tezine?
S obzirom da je fps shooter? tu tom zanru sam najbolji pd svih koje konzumiram
BG 1&2 su na 75% akciji. Najava možda?
Ima smisla da objave BGIII na The Game Awards:
Dan objave kada je na Xboxu se još ne zna, Larian kaže da će objaviti uskoro, a igra izlazi do kraja godine
Xbox tizuje da će biti prisutni na TGA
Ovaj tip igara svakako slabo ide na konzolama, veći broj igrača na Game Passu može za igru da uradi mnogo više
Igra je 100% ovogodišnji GOTY, odličan PR da se każe “And today available on Game Pass”
U procurelim dokumentima sa suđenja znamo da je Xbox imao BGIII u planu za Game Pass
Sa druge strane, veliki uspeh koji igra ima možda je preskupo da bude na servisu
Mislim da je Baldur’s Gate 3 100% drop za drugi dio Decembra. Jer da je samo Xbox announcement trailer, to i nije sad neki veliki reveal za TGA, pogotvo jer Larian je vec pokvario izenadjenje tako sto su rekli da ce na TGA biti potvrda za release date.
Sa iznenadjenjem da dolazi na GP, to je vec prava bomba.
Bilo bi kul da je stave na GP ali ne vjerujem. Jeste Microsoft procjenjivao BG3 koliko bi koštao za GP i procjenili je prilično jeftino tada. Sad se stvari promjenile, potencijalni GOTY, izvjestan GOTY čak, to što taj tip igara možda ne ide na konzolama ne važi više za jedan GOTY. I Larian to zna i tražili bi sigurno daleko više od tih prvih procjena.
E sad jedino ako bi oni bili spremni da je stave tamo u fazonu, uzeli smo na PC i PS pare, uzećemo još kesu za GP. Ali zašto ne htjeti još para od prodaje.
Ili to kad bi Microsoft htio baš da iskešira i ima dobar PR. GOTY day 1 on Game Pass. Ali nema razloga da se zanosimo s tim. Male su šanse.
Ovo što @Semmmir kaže. Mogli su do sada da objave release date bez da čekaju TGA za to. Zašto čuvati to za TGA kao ne znam kakvu najavu? Verovatno sami vide kako ide prodaja na PS5 i da igra baš nije zapalila konzolne igrače, pa bi Game Pass boost bio više nego poželjan. E sad, koliko to košta, drugo je pitanje. Oni su to nešto procenjivali da bi bilo oko $5M ali to je sada sigurno daleko više.
Ako hoće dobar PR win za kraj godine, ovo je način, samo da vidimo da li bi se novčanik otvorio za tako nešto.
Ja sam samo oprezan i neću da se hajpam na nešto što je više želja nego što ima opipljivih dokaza za to. Vidio sam dosta se Xbox fanova već hajpa za to, biće razočarani ako ne bude tako.
Istovremeno, PS fanovi se hajpaju da Xbox ide full third party i da će sve Xbox igre biti na PS zbog izjava Microsoftovog CFO. Pa sad ako se ne desi biće “rude awakening” i onda će pričati kako su lagali i sl.
Fanovi umjesto da sve uzimaju sa dozom rezerve, sami domaštavaju ishode.
Iz tvojih usta u božje uši, što kažu, al se ne nadam previše. Prosto zvuči suviše dobro.
Svejedno čekam prokleti TGA, jer nada umire poslednja. Lidija navalila ajde više da igramo, a ja kao ok čekaj samo da vidimo šta će da najave. Da ne ispadne da kupim igru nedelju dana pred najavu da dolazi na gp.
Bio bi to neverovatan pr win za majkrosoft.
Meni je baš svejedno, ali nekako previše stvari ukazuje na to što datum izlaska čuvaju za TGA. Posebno što je igra već u prodaji za PC/PS5. Najmanje bitan info lol.
Nada umrla, ništa od BG3 na gamepassu, barem u dogledno vreme. Ah well, ionako su male šanse bile.
Uzeću onda sad igru, taman da gustiramo za praznike. Verovatno na PS5, ako ništa drugo jer su džojpedi mnogo udobniji.
Immortals je oko 3e sa gamepassom, morao sam da kupim iako ne znam kada bih igrao uopste. Po ovim cenama, maltene imamo dodatnu “besplatnu” igru.
Steta za BG3, ali sto kaze @n00dle suvise je zvucalo dobro.
Immortals?
Immortals of Aveum.
Sledeća naplata GPU-a kod braće Turaka ide na 210
ja ne vidim to