EA play se može uzeti na 12 meseci, konverzija EA play-a ide 3:1, ako je moja matematika tačna, to mu dođe 4 meseca + 1 mesec GPU-a koji se uzima ide na to. Tako da bi 5 meseci trebalo da izadje 460 lira tj oko 1800 rsd. Nisam isprobavao tako da kome ističe nek proba
To je ovo sto @Scalper priča, 3*12 meseci EA play-a + mesec GPU-a dođe na 13 meseci GPU-a.
Sta bre, 1000 dindzi gamepas na argentini? Auh… Prokletnici nezasiti samo dizu cene.
Lik od koga sam kupio konzolu je upravo to uradio. Videh u transaction history na nalogu. Doduše on je turske lire dodavao preko gift card.
Meni je čovek sa Kp isto ovo uradio, koliko vidim 3 ea play po turskim cenama i sada imam cca 13 meseci GP Ultimate za malo manje od 6k.
Na Enebi ima Game Pass Core 12m kodova za TR, oko 32€ konverzijom 12m GPC u GPU se dobije 9 meseci.
A jel prolazi konverzija u GPU kada se pretplatiš na GPU i platiš svojom karticom na Xbox store-u? Meni tako nije htelo pre malo više od godinu dana kada sam drugaru aktivirao GPU (Turski store). Nego sam morao kupiti kod od mesec dana GPU-a i tek pošto sam to redeem-ovao, onda je odrađena konverzija u 12+1 meseci GPU-a itd…
Ja sam ranije uzimao Live Gold, sad Core po 3 meseca preko konzole pa onda GPU isto preko konzole i tako je prolazilo. Znam da hoće da zeza kad se uzima kod za Live Gold / Core pa GPU preko konzole.
Isto i ja radim 3m core i jedan GPU i dobiješ 3mjeseca gpu
TA play 12 meseci ide 3:1, što mu dođe 4 meseca + 1 mesec GPU, ispada jeftinije, nisam probao doduše, ali tako mu dođe.
Probaću u januaru kad mi istekne trenutna kombinacija
Ljudi znam da je GPU poskupeo ali ja sam povezao karticu i mesecno mi se skida. Jos uvek je 899 ARS. Od kad treba da pocne nova cena?
To niko ne zna, nigde nije bilo vesti o poskupljenju. Svima kojima se skida mesečno ide po starim cenama.
Meni je prvi deo nekako promakao, nisam ni znao za ovu igru. Tj naziv mi je poznaj, ali se nesto ne secam ni gameplaya ni nicega da sam video.
- deo na metacritic 70 user score, znaci idealno za mene, kad god je tako meni bude zabavna igra
Za ally dusu dalo
Ne zelis ovo na ally-ju veruj mi, bas je hardcore…
Plus je dvojka poprilično zahtevna igra.
Dvojka je genijalna i svima je preporučujem. Kec nisam igrao, ali i to ce se promjeniti uskoro.
Pošto trenutno zvanično znamo samo 2 igre za game pass u decembru, ovo je lista od onog billbil-kuna, poznat leaker, često je leakovao PS Plus igre, kao i igre kije će biti free na Epic itd.
vredi li sta ovaj FC6?