{MT} Overwatch

Ovo čudo 'ladno i dalje ne radi. Već 10 min blejim da me pusti uopšte u glavni menu od igre, a ne daj Bože u meč da uđem. Vidim ja da će da padne delete i odo u Apex. Očaj od launch-a, bilo bi me sramota.

2 Likes

Kako će pasti delete na OW pa nisu svesni. Juče nmg da udjem u igru a danas nmg u partiju. Traži mi meč večnost kao da nema igrača. Šta se ovde dešava da mi neko objasni samo!?!?!?

meni u vecini slucajeva radi :grin:

Ovo je nečuveno.

Inače već sam uveliko prešao 10min. Ovo je jedna takva sramota da nova igra u koju juče nisam mogao da udjem sada nmg da nadjem jedan jbn game. 3 dana pokušavam da probam igru i ništa. Blizzard na lečenje podhitno.

Upravo upalio Sudbinu za laku noć.
Odustajem od ovog govneta.

1 Like

Ti si još i dobar, dogurao si dotle. Ja sinoć namerno pokrenuo igru i ostavio upaljenu da vidim da li će da prođe početni ekran jer su ovde pisali kao “sačekaš 10ak,15ak min i to je to”. Ostavio igru i čačkam telefon i sa vremena na vreme bacim oko, 2000 njih navodno ispred mene (ne znam samo kojih 2000), 10 min kasnije 1000 njih… 20 min kasnije 900 njih… Nekih 45 min kasnije (zagledao se u telefon) 300 njih i reko da se tera ovo čudo iz moje konzole. 46 min ne može prođe logo screen, nema šta dalje da pričamo.

1 Like

Što je najgore vecina ce odigrati 3 partije i izgasiti :sweat_smile:

1 Like

meni uglavnom upali mec svaki put, od 10 pokusaja 8 mi uspije.
Sta?
Bronza 1? A vecinu partija pobjedimo, e bruka.

1 Like

Evo sad udjoh u igru, dobar tim svi se slozimo opet da igramo, ja derem, haos unistavam protivnicki tim ulazim u istoriju, i izbaci me.

Situacija je konačno popravljena. Juče sam spičio 3 partije pre treninga i evo prvih utisaka. Gameplay je identičan kao OW1. Ja nisam ama baš ništa drugačije primetio što se gameplaya tiče. Grafika je poboljšana i to se zaista primećuje. Zenyata mi je baš zapao za oko i primećuje se ono presijavanje metala kod njega. Baš lepo izgleda. Mape su isto unapredjene što se grafike tiče mada ja do sada sam igrao sve stare mape, ni jednu novu. Igrao sam samo Reapera i ono što mogu da primetim jeste da je pao nerf na ulti. Daleko manje dmg pravi. Nalog mi je konačno mergovan posle 2 dana i sve mi je preneto iz keca od heroja do skinova pa čak i novčića.
Jako sam voleo i prvi deo tako da će se i ovo igrati.

Traži i broj mobilnog da uneseš inače :joy:

1 Like

Inace igra u dosta slucajeva najvise zavisi od hilera, oni ako omanu izgubi ti, gledam popularne igrace sa pharahom, hileri odma reaguju, dje bi ja bio da su meni odma tu…

Ali hileri su jako slabi ako ih tenk ostavi same sa sobom. Tenk mora da radi peel za njih i da priskoči u pomoć kad ih spopadnu. U dosta slučajeva bude prepušteni sami sebi i posle gde je heal.

Neki dan lik je igrao kao Winston i ja uzeo Anu da ga filujem sa healom, međutim lik debil, dođe po heal i onda skakuće levo desno i dok ga potrefiš ubiju ga. Lik šalje poruku “Ana heal”. A jebem te glupava, smisri se idiote, plus još bude pod onim njegovim bubble shieldom.

@MikiBanter Reaper je trenutno slab izbor, nabolje je Soljourne / Ashe / Soldier izbor a ako ti je dobar tracking onda Tracer ili Sombra. Sombra je baš OP od poslednjeg patcha.

1 Like

Danas sam odigrao partiju, imao sam na disku O1, pa sada kao merguje naloge jer na kompu koristim battlenet za Diablo i WoW, pa sam ubacio i telefon i nemam tih problema…

Sada cekam merge da se zavrsi i da vidim dal ce mi otkljucati neki content, a sto se same igre tice na mestu je skroz, slicno kao i pre kada sam igrao samo dok se setim nekih stvari, zaboravilo se, Sudbina ucinila svoje :sweat_smile:

Nego razmisljam uzeti battlepass za neko casual igranje, oko 900din ispadne preko Arg, jel uzeo neko? Ima li smisla osim Kiriko? Moze li se ona drugacije otkljucati?

Definitivno moram igrati sa nekim ko poznaje igru, nemam pojma sta izabrati i kako biti deo tima

2 Likes

a to je tek kad traze hil a odu skroz daleko, ali ko hoce da se penje competitive, najbolje je da ima svoj tim i kraj, ovo nema pravila, nekad te stavi u top tip nekad u 0 tim.

Igrao sinoć i danas malo sa drugarom. Napokon da proradi. Otključao dosta likova u međuvremenu. Za sada mi leži da igram sa onom D’va-om ali ekstremno su joj slaba oružja. Roštiljam kao blesav jedva pravim neki damage. I sada otključao onog Bastion-a ili kako se već zove, robot. Sa njim sam nekada igrao i sa njim lešim, često sam sa njim imao najbolji kill na kraju meča.
Ali sam skontao da mnogo ljudi ovde ne zna šta radi u mom timu. Ja budem support i svi ostali su assault klasa. Svi se nešto pucaju na daljinu i niko da kroči u polje za osvajanje. Par puta je bilo da drugar uzme healer-a kada su nas pobeđivali 97-0 i uspeli smo payload da prebacimo maltene od našeg praga skroz do njihove baze i pobedimo. Neverovatno koliko znači imati healer-a koji i donekle zna šta radi ali retko ko ih uzima koliko vidim. Svi bi u neki napad ali da ne napadaju ako može.
Ja probao healer-a par puta i niko me živ ne pokriva. Izlečim par ljudi i popijem metak i onda sam batalio. Ovde treba ok tim da svako zna neku svoju ulogu i druga priča, dok protivnički timovi redovno top organizovani, osvajaju teritorije, bacaju shield, leče se, svo petoro na okupu dok mi trčimo jedan po jedan na njih kao raspuštena banda.

1 Like

Da, ljudi igraju kao CoD/Battlefield/Halo. Ali je najbitniji balans u timu i ko šta radi.
Ako ti se sviđa neki heroj, pogledaj na youtubu guide za njega, biće ti deset puta jasnije barem šta ti treba da radiš…

D.va je moj omiljeni tenk iako je njeno glavno oružje slabo, ono zbog čega kida je da lako odletiš prema protivniku koji se izdvojio i utamaniš ga a drugo je defence matrix štit kojim absorbuješ damage kad god ga upotrebiš. Recimo letiš prema protivniku i koristiš štit, kad sletiš do njega raspališ baraž raketa i dotučeš ga sa primarnom paljbom. Pošto je dosta glomazna, ima veliki hit box, tako da si laka meta i bez podrške hilera vrlo brzo te mogu ukokati. I njen ultimate u stvari čuvaš za momente kada je ključno da budeš u borbi da bi dobio novi mecha suite.

1 Like

Jel kupio neko battlepass? Jel ima smisla kupiti ga?

ja ga imam od letos sa Watchpoint ekspanzijom. Ok je ako te zanimaju skinovi i da su pojedini heroji otključani.

mene nešto skinovi ne pale, ali ovaj:

image

je bombona!

1 Like