{MT} Overwatch

Ja upao sinoć u neki meč i izbacio me na pola partije jer je problem u konekciji kod njih. Mada čitam svuda da im se često dešavaju ovakvi problemi i da navodno uvek pišu isti ovaj razlog kao i sada.

Što se gameplay-a tiče, isti je kakvim ga se sećam kad sam igrao na ps4. Uzeo sam onu guzatu sa snajperom da vidim šta se dešava i igra je dosta sporija od Apexa. Prosto mi je čudno kad ne mogu da trčim sprint, uklizavam, penjem se fluidno itd. Stalno uhvatim sebe da stiskam levu palicu za sprint. Imam dosta da se privikavam pa ću da vidim kako će da mi legne ako se udostoje da nas puste da igramo za promenu.

Edit: i takođe trebam da se naviknem da na primer: kada sam sa ovom curom upotrebio njen zip line ili kako se već zove, povuče me pravolinijski dok opet u Apexu kad koristim to imam slobodu kretanja čak i u toku zipovanja. To su neke sitnice koje ja sad trebam da razgraničim u svojoj glavi naspram one ludnice u Apexu.

Fifa?

FIFA je manje više jedina igra u svom žanru, može im se. Kod šutera su svi osim CoD i BF prešli na f2p jer je mnogo više kompetentno tržište. Ne znam da li postoji još neki online šuter a da se plaća full cena? Možda mi je nešto promaklo… Ah, da, Splatoon 3 je isto full cena i super se prodao.

1 Like

@robotnjik ajd javi kad proradi ovo, da ne pokusavam svakih pola sata da upadnem u mec, kapiram posle vikenda tek necemu da se nadamo…

Ja sam usao iz neznam kog puta, samo opet opet opet i uci ces.
Nzm meni je meni nekako prazan, ka da je beta ili apfa neka.
Igra je brza definitivno. nesto su mi ove nove mape meh, sto znam.

1 Like

Polako stabilizuju ali i dalje traje poduži queue koji ne garantuje da će te i ulogovati. Kao našli su razloge šta ne valja i to peglaju. Takođe dodaju nove servere ali dodavanje donosi dodatni sloj opterećenja za ceo sistem, koji je opet dosta stresiran, tako nešto. Uglavnom, polako bi trebalo da dođe na svoje, možda za dan dva.

Meni je smesno da koriste isti client za dvojku, osecam kao da je prevara, ubacili dvojku nakon imena i udri. :grinning: Vidim u friend listi pise da ljudi igraju overwatch origins edition.

Znam da nije ista igra jer sam igrao betu i dosta je brza. Sinoc iz vise pokusaja nisam nazalost upao na server. :man_shrugging:

Ok, izgleda da radi bolje. Kada se jednom uđe u igru ne izbacuje. Takođe u queue sam bio samo jednom, doduše 15tak minuta. Sve kozmetike iz OW1 su tu, kao i overwatch league tokeni.

Ukinuli su potrebu za telefonom za sve igračemkoji su igrali prvi deo.

1 Like

Sad sam vec fino igrao, a sto znam, 90posto mi je ka ow1.
Inace, odlican sam Pharah!

1 Like

Pa da. Kad sam rekao da je igra ‘brža’ mislio sam na to da sada u 5v5, kad zagine jedan u timu, fajt na tom delu mape se brže okonča jer se oseti da neko fali. Najbolje je pregrupisati se i ponovo napasti objective kao ceo tim. Čim neko pokuša previše da solira, ne izađe na dobro…

Ja cesto kao pharah sam pomalo odvojen od ekipe i dosta dobro mi ide, bas doprinesem pobedi, ali pharah je specifican, uvek pisem drugima u chat da se oni grupisu.
A orisa je teska bas za ubit pi.

Nisam se nadao ovako losem pocetku,odigra svega dve partije od izlaska stalno sam na cekanju i puca konstantno.

1 Like

Kada vam moj kolega iz Battlefield tabora kaze ovako nesto, znate koliko je losa situacija. :smiley:

1 Like

Ja sam najpametnije odustao narednih nedelju dana necu ni da probam, dok ne proradi lepo

a sta citam na twitteru, zakljucani heroji iza paywalla?

Meni radi lepo danas, jeste da se ceka nekad po desetak minuta, al radi kad udje.
Evo probah competitive i neka mapa koju igram prvi put i opet pobjedih, ja sam cudo nevidjeno!

OW1 igrači dobijaju sve (osim Kiriko), novajije određeni broj, ostatak otključavaju kroz levelovanje battle passa. Ide to relativno lako. Najnoviji heroj Kiriko košta $10 ako neko neće da se smara sa otključavanjem, ali to je dosta posla, kada se stigne do nivoa 55, i ona se dobija za free. Recimo, sat vremena igranja, može da se napreduje 2-3 nivoa.

1 Like

Ja sam igrao OW 1 ali sam igru imao na disku. Da li to znači da ću ja imati otključane heroje ili će me voditi kao novog igrača? Ne mogu nikako da udjem u igru…

Overwatch 2 - Free to queue.

:joy:

Pao delete iz momenta

Završio prvi deo Competitive plasmana i ispao Silver 1 :angry:. Pa pre deset dana sam u OW1 bio, po ovom merenju Gold 4 :maše pesnicom prema nebu:.

1 Like