“Uzgred moram da se slozim sa nekim delovima teksta koji je Meho napisao igrajuci ME2.Negative Effects | Tap-Repeatedly”
Procitao sam ceo tekst ima dve tri tacne ali nije realno koliko se neki ljudi loze i umisljaju. Lik je kriticar video igrica sa naglaskom na igrice a ne predstave na brodveju. To je kao onaj debeli lik iz simsonovih koji skuplja stripove i lozi se na video igrice.
Spoiler se tice kraja za ME3.
Kraj nije kraj. Ispada da ga Harbinger uzima pod svoju kontrolu i ubacuje u san posle onog lasera pre nego sto udjete u relay. Znaci, ako izaberete Control, to je bitka prsa o prsa sa reaperima koju verovatno gubimo, Synthesis je isto vidjenje ciljeva sa njima, dok je Renegade borba sa njima. Znaci, ako je neko gledao za perfect ending gde Shepard prezivljava, to je verovatno da se budi iz te kontrole. Bioware rekao “Anything is possible” i jos neke komentare na twitteru.
Igram igru već neko vreme… (25h, prešao čini mi se 2/3) Onda kupio igru za iPhone i aplikaciju (ME3 Datapad) i rekoh ajde da isprobam Galaxy At War stvar u igri i u Datapad-u i u iphone igri. Na svo moje iznenađenje, EXTRA funkcioniše! Svaka im čast kako su ukombinovali 3 stvari u jednoj, šta radiš u ME3, izbacuje ti u datapad (mailovi, poruke čak neke koje ne postoje u igri, čisto da ti obogate gameplay) a kada šalješ akcije u Datapad-u, Assets ti se povećava u pravoj ME3 igri, isto tako kada napreduješ u ME Infiltrator (igra na iPhone-u) povećava ti se assets u ME3 i dolaze ti flote, isto tako i dodatne informacije o samoj priči, karakterima i svemu ostalom…
Oduševilo me je to skroz…
Meni zabagovala aplikacija na ipadu a na iphonu mi nesto ne radi store, ali drago mi je da ti se dopada, iako ce budzenje redinesa kroz multi ostati zabelezeno kao besraman nacin da se od igraca iskamce pare za original i naterati da igra multiplejer.
Ta sinergija je super u teoriji, ali nisu smeli da je ucine skoro pa obaveznom. Koliko citam, jako je tesko dobiti dovoljno visok rejting igrajuci samo single player, sto je po meni nedopustivo. Jedno je da ti obogate iskustvo i olaksaju pribavljanje resursa, a drugo da se time uslovljava kakav ces kraj dobiti.
Pa majku mu, nema svako ipad ili iphone, niti moze svako da igra online.
Evo zavrsih sinoc ME3 sa 35h igranja.Nije tesko da se nakrca 100% resursa samo je dugotrajno…ali je NEDOPUSTIVO da ako ne igram mutiplayer ne mogu da imam 100% vec mi mojih 100% prepolovi!?! WTF…i zato ne mogu da imam najbolji od 3 endinga…Na kojim je drogama bio onaj koji je donosio ovakve odluke… Uvek ima prostora za poboljsanje pa i u ME serijalu koji mislim da je mnogo jos napredovao a konacno moje misljenje je da je ME3 sjajna igra u globalu a s obzirom da mi je ovo najomiljeniji serijal oprosticu im greske i odoh na drugu rundu…Nova klasa, nov sad zenski karakter…pa sve iz pocetka…
Drugi video je odlican. Od kako sam presao ME3, imao sam slicna razmisljanja ali sada sam video jos mnogo detalja koji su mi promakli koji idu u prilog tome. Ipak, iako se sve ispostavi da je tako, nisam siguran da je to pametam potez BW-a.
Mass Effect 3 Operation EXORCIST
When it comes to retrieving classified data in Mass Effect 3, Cerberus has been beating the allied forces to the punch. New intelligence has tipped us off to one of their offensives, and it is time to give the N7 teams the payback they want.
Allied Goal: Kill 1,000,000 Cerberus Phantoms.
Squad Goal: Survive until extraction on any map and any enemy on Gold difficulty.
Successful completion of the Allied Goal will grant all players a Victory Pack.
Successful completion of the squad goal awards a Commendation Pack to all squadmates.
Operation Exorcist will run from 6:00PM PST, Friday April 27th until 5:00AM PST, Monday April 30th. Exorcist will be available on PC and Xbox 360 only. Please remember to set “Upload Gameplay Feedback” to “on” in the online options to be able to participate in Operation Exorcist.
Good luck and see you on the battlefield.
Ajde da skupimo jedan tim pa da pokupimo nagrade
Drage volje bih ti se pridruzio ali s obzirom na planirane kupovine, mislim da necu sve finansijski izdrzati