Pa odigrao sam ga na mom PS4 Pro-u i ono bilo je tehnicko skroz korektno, rekao bi da je framerate bio Ok i tu negde oko 30 fpsa i da nije nesto padao ispod toga (za celu igru sam imao mozda svega par bagova ili trzanja slike) ali rezolucija je mogla da bude malo bolja , doduse vizuelno je isto skroz ok igra ali vidi se da nije bas najbolje tehnicki ispolirana i da je ono praznik za oci kao recimo Uncharted, GoW, Spider-Man, Horizon, Batman Arkham Knight, itd.
Pa 30 fpsa nije kao “usporen snimak” vec omogucava jedno najnormlnije igranje, inace to verovatno i jeste subjektivno ali mi ne prijaju prebrze igre i previse fpsa, cak juce sam malko onako na preskokce gledao Gajbotronov stream ovoh novog GoW-a koji on igra u 60 fpsa i onako dok sam ga gledao u 60 fpsa na momente kao da sam osetio “fleseve” i isto neku blazu vrtoglavicu.
Nego da se vratimo na temu malo, juce sam malo pogledao Gajbotronov stream onako na preskokce i neki moji utisci se poduraju sa ovde izrecenim, igra je zaista super ali je nekako previse slicna prethodnom delu (i pomalo ostavlja utisak vec vidjenog), sto se tice grafike i vizuelnog dojma igra je rekao bi identicna kao prethodna i vidi se da nije prava next-gen igra i da je primarno pravljena za PS4 , mislim u svakom mogucem smislu igra je direktni nastavak na prethodnu i samo nastavak vec zapocete price (kao ista serija samo nova epizoda), iako mi se cini da ima nekih sitnica koje su poboljsane kao prvenstveno vise boss borbi u odnosu na prethodni deo.
U svakom slucaju definitivno ce se odigrati u nekom momentu , verovatno na PS4 Pro jer zaista mi ne izgleda kao “next-gen” igra ili igra zbog koje se uzima ili ceka nova konzola (to ce verovatno biti tek sledeci nastavak).
Toliko su mi Sony studiji poceli ici na zivce sa ovim Niel Drucman “iskustvima”. Svaka igra hoce u film da se pretvori, evo sada sam u djelu kada se igra kao Atreus i ide se na ovu farmu i prica sa djevojcicom.
Ko je ovo pogledao i rekao “to je to, raja ce da poludi koliko smo mi bogovi i batine”.
Mrzim Drucmana i The Last of Us-ovanje svih igara. Uzas.
Nije da takav chapter nema svoju pricu i da ne saznas neke stvari, ali da smara, ubija u pojam.
Iskreno, sve moglo da stane u cutcene od pet minuta ili da se radi nesto interesantnije od skupljanja vocki.
Moze neko da.mi.kaze kada pariras kako da probijem jebeni blok ona dva plava kruga idu. Jebem ti ne mogu da predjem
dok nisam razlupao konzolu i sve u pizdu materinu.
Kad idu dva plava kriga onda samo sva puta brzo stisnes L1
Sreca pa ti igra nije napisala sve to kad si se prvi put susreo s tim stvarima
Marko placam da počneš sa strimovanjem Elden Ring-a
MaRe bi sve na silu 😁
LOL a spojler tag je fenomenalan. Slucajno prevuces misa i vidi se sve…
To bi kratko trajalo. Ja prsnem jako brzo. Kada sam bio klinac jednom sam pregrizao kabl od misa. Odlepio nivo ludila PRO
@MladenVR a nisam skapirao. Cak sam gledao i na netu i nikako.
@iNikola naravno da bih!! Igram jebeni GOW ne Myst!!
Ako sam vecvumlatio nekoga smara me to.
Kada smo bili klinci uvek smo te debilne fore zvali “konzolaska sranja”
Ono stisni brzo, kocku, pa krug pa nesto levo…
Kada medjed ustane poceskaj mu brzo mosnice
Uvek sam to mrzeo.
@iKaran hvala ti.
Verovatno svako od nas drugačije doživljava igre. Neko na silu, neko gleda youtube, neko ne kapira igre… Ja sam radije da polako skapiram mehaniku igre i da sam otkrijem sve sto igra nudi i na koji nacin funkcioniše mehanika igre.
Ali ovde zaista nema naucne fantastike. Igra ti lepo na pocetku kaze, zuto block, crno moras dodge a plavo duplo L1 da razbijes stit ili sta god. Ali Mare ko Mare, samo bi da lupa R1 i R2
Jeste. Bukvalno sve na tacni dobijes.
Crveno, mala pogreska
Nemoj mare da juri crno