Ma MENE je u startu SP u MW3 duplo vise odusevio nego BF3,imam osecaj da ce MI i cela kampanja biti puno bolja od BF3,uglavnom jedva cekam 8.11 da probam MP.
COD je uvek ima strasnu kampanju, nisam ni sumnjao da ce oduvati BF3 u tom smislu.
Pojavilo se scensko izdanje pre oko sat i po. Verifikovano je i radi.
Verifikovano? Nista nije verifikovano niti ce biti dok se ne obnovi abgx baza…
Ja sam video par misija iz BF3 na ultra podesavanjima na PC-ju sa dobrim 5.1 sistemom i posle toga uzeo da igram MW3. Od tada mi novi COD izgleda kao neka arkadna pucacina koja pokusava da izgleda i zvuci profi i lozacki. Jeste akcija suluda, ali grafika, zvuk, profesionalni (vojni) glasovi i nacin komunikacije su mi daleko ispod nivoa koji je postavio BF3. Samo kad se setim pocetka misije sa avionom i poletanje sa nosaca na uzburkanom moru- to se mora doziveti na jakom PC-ju uz odvrnut zvuk. Stvarno jako profi i ozbiljno uradjeno, jednostavno mnogo ozbiljnije od MW3.
Slazem se sa tobom u potpunsti,jer ga igram na pc-u na ultra podesavanjima.Grafika je jebitacno dobra,zvuk,animacije,likovi,jedino sto me nervira i jedini problem EA u svakom Battlefield-u je prica koja je ispod prosecna sa dosta americke propagande…
Verifikovano da radi, u tom smislu. A abgx je pitanje kada ce se obnoviti posto je sada standard da se ripuje, stealth-uje i onda izbaci. Abgx moze da sluzi samo kao informacija sumnjam da ce sluziti i kao patch servis kao do sada.
Activision Won’t Ban Early Modern Warfare 3 Players - Xbox 360 News at IGN
svi na LIVE veceras
Activision nece, al zato MS ceka da se neko upeca
pa ne mora da znaci.
korisnik —> Xbox Live -------> Activison serveri. ako je activision rekao da nema bana, mozda MS ostavi nas srecnike koji su kupili u prodavnici originale pre zvanicnog izlaska
ja ili ne znam ali nesto nece da se konektuje mp cod3 ? jel to samo kod mene problem ili je generalno nesto ?
Preopterećeni serveri, na forumima se svi žale.
aha znaci pokusavati pa kad se upadne ,ala su bas spremili servere ,ja probao par puta da vidim kakve utiske nosi mp ,bf3 je ok solidno ,znaci cekati mada koliko sam procitao kao od sutra ce biti sve ok -pa i to da vidimo ,hvala na odgovoru
Obavestenje svim clanovima:
Pogledajte zvanicni review igre u nasoj sekciji XBR Reviews
XBR Reviews - Call of Duty: Modern Warfare 3
Imate tamo i jos po neki review drugih igara, bice ih uskoro sve vise.
XBR Admin Team
Isao sada prvi puta na mp i to na team deathmatch i cekam pola sata da nadje ostale playere i nista?
ma ja isao par puta ,mozes samo u onom specialu da igras u duetu
Evo i ja sad presao MW3 kampanju…
Moram reci da me je prica jako iznenadila.
Ocekivao sam nesto kao…klise amerika/rusija,pa neka zavera tamo vamo… (znate kao MW2 na primer).
Ali ne,igra stvarno moram reci je potpuno druga strana upored MW2.
Od nekih delova sam se skroz najezio (nesto sto mi se nije dogadjalo u poslednje vreme kada igram igre),a od nekih delova sam izgubio zivce i jako se iznervirao (Sto??? Sto je to moralo da se desi???) Ako ste presli kampanju i ako ste igrali COD serijal kao ja…onda znate na sta mislim.
Jos sad kad uzmem 360 pa da vidim kakav je multiplayer…mada igrao sam MW2,tako da znam sta da ocekujem.
Sve u svemu…Imam puno lepsi osecaj o MW3 kampanji nego BF3 kampanji.
I to sto neki kazu da je MW3 kampanja jako kratka (kao i BF3) je potpuna laz,jeste najkraca od ta 3 MW dela,ali je dosta duza od BF3 kampanje.