Moze li eksterni hard disk kao interni?

Posto sam ugnjavio administratora preko poruka ovih dana resio sam ovo pitanje ipak ovde da postavim . . .

treba da dobijem RGH konzolu bez harda,ja imam moj eksterni od 750gb ,citao sam dosta i hteo bi da potvrdim da li sam dobro razumeo da moram ili da kupim interni za xbox ili fles memoriju formatiram a eksterni hard moze samo za igre,tj ne moze nikako da koristim ovaj moj eksterni i za jedno i za drugo tj i za content i za 2 disk igara?

Moze eksterni ako je 2.5" ako je 3.5 ne moze. Imas na YT uputstva kako ubaciti u kuciste od FAT konzole, za Slim je dosta prostije.
Kada ubacis, odes u MS dash / Settings / Storage uneses serijski broj od konzole i to je to, imas novi interni hdd.

makso bre pa lepo sam ti rekao i na porukama :slight_smile:

Za Content ili fleska ili INTERNi hdd, fleska od 32GB i pici ili jos bolje interni neki od 60-120GB ili lepo kupis 2.5 inca hdd i kuciste za hard INTERNI i lepo ubacis, mozes do 2 TB

za ostalo sve mozes na externom, mislim da sam dovoljno bio jasan :slight_smile:

skontao sam ja to nekako ali reko dok cekam da mi dodje interni iz kine posto sam nasao nov za 25e da ne kupujem bzv flesku i trosim pare koje nemam vec da od ovog mog eksternog napravim 2 particije,jednu da sluzi kao interni hard a drugu za igrice

Mozea i to ali to zna da zeza… Tipa u ms dash ides na format i napravice 32GB za content a resto ti ostaje na fat32, ali zezace negde sigurno, radi da ali zbog propusne moci usb porta hoce ponekad da zeza

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4

Bilo koji HDD od 2.5’ioncha mozes staviti kao interni samo ga izvadis iz case-kucista, udjes u ms dash i na memoriformatiras sa serijskim brojem i radi na RGH konzoli. Moj savet t ie jda uzmes HDD pre nego USB memoriju pa vidi sta ti odgovara.

sutra kad dobijem konzolu cu polako probati sam pa ako mi nesto bude nejasno,moracu da vas gnjavim ovde i zato vam se izvinjavam unapred :rolleyes:

moram jos nesto pre nego sto dobijem konzolu da pitam :mmm

ispraznio sam hard od 750gb (tacnije 700gb) i preko particion magic 8 hocu da kreiram particije da bi pripremio za xbox
prvu sam stavio 40gb fat32 primary,drugu 250gb fat32 primary i trecu ostatak ntfc ,jel to to?
prvu planiram da koristim kao memory unit ili kako se vec zove drugu za igre a trecu za komp (filmovi,serije,muzika…)
jel to moze?

izvinjavam se unapred sto gnjavim i dalje

ne sinko nije to to :slight_smile:

jer ce xbox da isprazni ceo disk koliko se secam ali s obzirom da si ispraznio disk probaj pa ces da vidis, mozda ce samo da sredi prvu particiju

ja se licno nisam igrao sa particijama, ako mi je disk EXTERNI za xbox, za to samo i sluzi i kraj…

ja sam citao da je bitno samo da je prva particija u nizu fat32 i da ce je prepoznati

to da, ali kada pravis memory unit, on napise da ce da formatira ceo disk, e sad to nisam probao da li ce samo da formatira tu prvu particiju ili ceo uredjaj… e to je ono sto beep nase koke a petao nije :smiley:

probacu ja sutra,valjda ce moci ako ne moze moracu kupujem fles

ajd pa javi cisto da znamo

blago vama kad to od mene ocekujete a prvi put cu uzeti konzolu u ruke, al posto sam uspeo sam da otkljucam windows phone 7 ovo ne bi trebalo da je toliko komplikovano

samo ti nama javi, covek se uci dok je ziv :slight_smile:

To je lakse od unlock-a ukapiraces i uraditi opusteno. Prva particija fat32 druge mozes koji zelis format.

Za greške kriviti Tapatalk 2

nista od mene za sad,lik mi poslao samo konzolu a ne konzolu i 3 dzojstika tako da sam spakovao i vratio (znam postara pa mi je to dopustio inace ne moze da se otvara paket a da se ne plati sto vec znate),mada koliko ljudi deru za te polovne konzole za 100e rgh konzola bez harda i nije lose al neka,iz principa

Sretno i ne daj se. Izaći će to na dobro :wink:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

jbt koliko prevaranata u zadnje vreme sa tim konzolama, neverovatno!!!

Makso tebi samo mali HINT, ne kaci post tipa GDE IMA KONZOLA to je oglas indirektan, dakle gledaj oglase i to je to…

Vala bas. Makso smatraj se srecnim sto ti je postar dozvolio da proveris pre lacanja. Sto se tice oglasa, bilo da kupujes/prodajes moras da imas minimum 50 postova. Ako ti se ne pise, ima brdo sajtova za oglase, samo bih ti savetovao da ulozis neki dinar vise i uzmes od nekog sa vise pozitivnih ocena.