Movie Player

Da li postoji neki movie player za Xbox 360 koji moze da prikazuje subtitle sa nasim slovima?

Koliko ja znam nepostoji plejer koji može da pusti subtitle uopšte već oni moraju predhodno da se nanesu na film Video Converterom, a kamoli da pusti sa našim slovima . Za mene je najveći problem HD sadržaj koji je često preko 4 Gigabajta a to nemože na Fat 32 ili XFat a box samo to može da prepozna.

Ima jedan tracker ali ne mogu se setiti kako se zove, na njemu su ti bas svi BluRay-rip filmovi od 720p i 1080p konvertovani u 4GB velicine, bas radi toga da se mogu gledati na PS3 i XBox-u u FAT32 formatu .

yify torrents

[COLOR=#333333]Nije taj pogledao sam, ima neki drugi tracker ali ne mogu se setiti imena.[/COLOR]

Inace za gledati filmove sa prevodom preko Xbox-a naj bolje vam je koristiti PS3 Media Server, probao sam sve te razne programe ali PS3 Media Server mi se definitivno pokazao naj bolji program…Nema ogranicenja od 4GB mozete gledati svakakve velicine filmova od 5GB(720p) pa do 8GB(1080p) i vece (sve sa prevodom naravno :emoticon-0100-smile).

Evo kako to izgleda kada je povezan XBox - PS3 Media Server, napravio sam SS:

Tu se puni buffer(krenuo film), radi se o Battle of Los Angeles BRRip XviD(Avi) filmu, i dole se lepo vidi kako pusta titlove:

A ovako izgleda kada je povezan sa PS 3, ovde se radi o John Carter-u 1080p BluRay x264 filmu od 11GB (isto normalno sa titlovima):

Da nije Pixel HD oni su poznati po smanjenju HD ripa na 4GB.

[COLOR=#333333][COLOR=#333333]Bas se nikako ne mogu setiti, bilo je to davno, znam da je bio namenjen samo za podrsku PS3 i XBox 360 filmova(bas radi tog FAT32 formata), a i poceo sam koristiti PS3 Media Server i nije mi bio potreban taj tracker. [/COLOR][/COLOR]

[COLOR=#333333][COLOR=#333333]Ma naj bolje ti je, skines si sa nekog poznatog trackera BluRay od 720p ili 1080p, i picis preko PS3 Media Servera, imas titlove, imas sve…[/COLOR][/COLOR]

TVersity, kazu da za XBox radi bolje nego PS3 Media Server (PS3 nisam probao). Moze da bude zeznuto sa podesavanjem prevoda, zavisno od toga koji codec pack imas instaliran, ali imas resenja na njihovom forumu [url=http://forums.tversity.com/viewtopic.php?f=24&t=46461]TVersity Support Forums • View topic - Xbox 360 subtitles and windows 7

Ne radi bolje tversity, na XBox-u niti na PS3(barem meni osobno), sa PS3 Media nema nikakvog zezanja oko prevoda oko nicega, izaberes folder koji zelis shared-ati i vojla.
A probavao, prckao, testirao…sam sve te razne programe(media servere), i **daleko naj bolji **program, **​za konzole **mi se pokazao PS3 Media Server.

Meni tversity radi mnogo bolje. U PS3 Media Playeru nisam nikako mogao da premotavam (možda je problem bio do mene) dok u tversity to mogu bez problema. Takođe mi tversity brže radi encode pa mi ništa ne secka dok sam u PS3 Media morao da čekam po 10 min pre nego što počnem da gledam nešto. Takođe, nemam problema sa titlovima u tversity, nije teško podesiti to.

Ja ni sa prvim(premotavanjem) niti sa drugim(cekanje 10 min.) problemom sto si naveo nemam nikakvih problema sa PS3 Media server-om, film mi krene za nekih 3-7 sek. , premotavam ih normalno.

A i kompjuter igra jako veliku ulogu kod toga, kako server radi…