Mortal Shell - Official Announcement Trailer

3 Likes

Evo nove zabave za Zokija :joy:

Ovo izgleda kao dobra igrica. Takve volim kao God of War fazon…

Ovo je više Dark Souls fazon.

Auu nemoj samo to. To je uzas od igrice. Teska u pm… nije to za mene. Ja volim ono udri mlati, da prsti krv i da teram dalje.

Apsolutno se slažem :smiley:

1 Like

Evo i malo gameplay-a:

Nisam nešto preterano oduševljen vidjenim. Nekako mi borba deluje daleko lošije od souls igara.

Mali je to dev tim, nemaju ni kapacitet da izbace nesto vece i bolje.

Iskreno, zadovoljan sam kako izgleda. Traileri su mi prejaki pa sam se plašio da gameplay neće da bude nešto posebno, ali vidim da je sve na mestu. Atmosferu su uboli perfektno po meni. Igraće se ovo definitivno. :slight_smile:

Sreca pa nisam uzeo igru do sada, smorio bih se maksimalno. :rofl:

Naravno da covek ne ocekuje From Soft kvalitet od malog tima ali je combat/movement toliko clunky i spor da je meni ovo maltene neigrivo. Dodge/roll mehanika je takodje apsolutno bzvz. Ako jednom pritisnes uradice dodge, sa pritiska dobijes roll sto je zesca nebuloza jer mi se desava da lik uradi dodge pa odmah roll. :rofl:

Vidi se da je igra imala mali budzet. Tesko da bi je ikome preporucio, mozda soulslike fanovima koji moraju da odigraju bas svaku soulslike igru ali sem njih ne vidim zasto bi je iko igrao pored From Soft i Team Ninja naslova koji su daleko “ispeglanija” iskustva.

2 Likes

Ja se ne bi složip sa tobom. Prvo igra je sporija, to stoji, a samim tim i daleko lakša za početnika. Protivnici se sporo kreću, ne naleću u gomili i može se taktički pristupati borbi. Sa druge strane igrac ima dva velika pomagala odmah u startu, prvi je okamenjivanje,gde se može staviti heavy uradrc, pa se okameniti i protivnika naneti opasan udarac, a da te protivnik ne ošteti. Drugo pomagalo je parry koji vraća health. Treće pečurkice kpje takodje vraćaju health se regenerišu po nivo-u i stalno se mogu skupiti. Generalno dosta olakšano i skraćeno souls iskustvo, a sada i besplatno preko PS+, prava šteta ne probati.

2 Likes

sad me bas kopka kakav je :smiley:

1 Like

Jeftine animacije, lose kretanje, boss fightovi dosadni, generalno borba nije zategnuta kao u From igrama, dosta je “clunky” i cesto imam osecaj kao da ima delay, magic je totalno odsutan i na svakom koraku se vidi low budget igre. Umesto sto su grafiku peglali bolje da su sam gameplay i animacije zategnuli koliko je moguce. Obrnuo sam sve From souls igre mimo Sekiro-a, tako da imam dovoljno iskustva da vidim sta ovde ne valja. :rofl:

sto s’ njega zaobiso?

2 Likes

Ni sam ne znam, igrao sam ga neko vreme. Odvukao me tada FF14 i od tada nikako da joj se vratim. :rofl: Par stvari mi nije po volji i generalno je souls naslov koji me najmanje radi. :smiley:

1 Like

Oh no, nadam se da si ga ugrabio sad na akciji msm da je bio oko jedne crvene .
Ja koji ne podnosim souls game i nisam msm osim prve ni jednu završio, Sekira sam obrnuo na ps4 i sad čekam da smognem snage i volje za sadomazo da ga obrnem kako valja na xsx 60fps 4k :grin:

Nisam siguran da Collector ima Xbox i Argentinu :rofl:

1 Like

Imam igru, uredno bleji na polici. :rofl:

2 Likes