Mortal Shell II {MT}

1 Like

Evo naše recenzije :slight_smile:

3 Likes

Nemam nista pametno o igri da kazem (sem da ce da se proba ako ikad stigne na gamepass), ali gledam juce neki klip, dupe na ovom zenskom shellu je bas, ono, ocito. Upada u oci. Bode oci.

Ali jeste mi drago da vidim da se seksepil malo vraca u igre, popustili su s preteranim puritanizmom poslednjih godina.

1 Like

Nisam puno igrao, ali combat je tako zadovoljavajući nemam reči, po onome što videh ipak nije po težini kao bb, sekiro i slično, možda kasnije bude teže.
Igraće se definitivno, samo malo backlog da počistim

2 Likes

Ja sam juce poceo na PC-u, bezveze uzeo da skinem kad su je vec krekovali rekordno brzo, stvarno je dobar, mracan, nisu mnogo odstupali od Souls formule. Grafika je odlicna i zapanjujuce dobro optimizovana, smeta samo sto nema jos uvek HDR implementacije, iz nekog razloga su to ostavili za kasnije. Igracu ga mozda uporedo sa Crimson Desertom, uzeo sam OLED monitor pa se sada bahatim :smiley:

2 Likes

Same. Samo što sam ja uzeo tv a ne monitor :rofl:
Za hdr, preporuka renodx ako već ne koristiš, ne znam jel bi moglo da se kaže da je subjektivno, ali bukvalno na svakom naslovu hdr mi izgleda 3 put bolje nego ingame implementacija. Mnogo dobra stvar, za crimson isto sam koristio dok sam igrao, baš primetna razlika

Meni je ovo top još od prvog trailera, dizajn pršti na sve strane. Nisam još probao da igram ali uzimam prvom prilikom :face_holding_back_tears:

Prvi kraj bukvalno nisam ocekivao. :joy: meni je bas fino legla igra. Svet, istrazivanje, borbe, pecine.

1 Like