Mortal Shell 2

Ne znam da li je postavljano već, ali ovaj trailer je luuuuud. :sign_of_the_horns:

2 Likes

Leptenejebo, sta je ovo? Totalno ludilo. Nesto se ne secam da je kec bio dobar. Ali ovo je ludilo na kvadrat.

2 Likes

Haha, moraće da se proba definitivno :joy: Ako ništa drugo, dizajn neprijatelja i okoline je brutalan. :ok_hand:

Stvarno dobro izgleda.

Unapred mi je zao sto ce verovatno u necemu da podbace, sad cekamo da vidimo gde.

Ako je sudeći po prvom delu, prilično je solidan soulslike, samo što mene ne rade te igre. Evo uzeo sam da igram prvi deo zbog ovog trailera, i izgleda super, radi odlično, ima neke svoje mehanike kao i Lords of the Fallen i sl. i sve je to kul, ali džaba kad me svi živi satru i pojma nemam gde da idem. :joy: Loš sam ja za ove igre, ja volim to sve da čistim natenane. Na kraju sam protrčao kroz celu šumu i došao u neku regiju koja izgleda top, ali i tu me satru još više. :joy: Ovaj drugi deo ću morati da probam isto, ako ništa drugo makar zbog dizajna sveta i spodoba.

Meni više leži God of War stil borbe i kretanja nego ovo. I na najvećoj težini mi nije problem dok ovde ne znam zašto, ali ne lezi mi nikako. Ali videćemo do izlaska, ovome dajem šansu definitivno. U prvom delu svaki item koji pokupiš ne znaš čemu služi dok ne počneš da ga koristiš, što više koristiš item, to se više informacija otkriva čemu služi.

1 Like

Kakva god ova igra da bude, dizajn likova je next level. Ovakve stvari sam uvek voleo da crtam. :joy:

Kad vidim trailer, bukvalno moj vibe, neprijatelji, armor, okruženje, sve je po mojoj meri. Jedino što mi nikako ne leže ove Souls igre i sl, ali moram ovo da probam. Inače mislim da igra danas izlazi :thinking:

1 Like

prva, ali prva stvar koju sam primetio kad sam otvorio thread je dupe na tom oklopu… sta ti je majmunski mozak.

2 Likes