Mortal Kombat X otkazan za X360 i PS3?

Nije jos zvanicno potvrdjeno od strane Warner Bros-a, al svemu sudeci desice se tako nesto, jer igra ne izlazi 2.juna, nego navodno 31.decembra, ma daaa… mozes misliti sigurno

izvor: http://kotaku.com/whats-up-with-mortal-kombat-x-on-ps3-and-360-1707022309

ma daaaaaaaaaj, ja je cekam sve ovo vreme :@. Bolje neka kazu odmah nema nego ovakva sr@nja da prave.

Isto misljenje imam druze, jer ovako nesto te samo sk*nja, nista drugo :frowning: , al ne razumem razlog samo, jasno je da su x360 i ps3 slabije konzole, al da su igru odradili kao Injustice:Gods Among Us,kao sto su svi i ocekivali, svi bi bili zadovoljni! A ovo zavlacenje postaje smesno stvarno…

1. Na igri radi drugi studio, onaj koji je radio i na portu za PC, koji mnogi po internetu pljuju, navodno je zato odložena, da bi je ispolirali i da ne bi izbacili loše portove kao za PC. Lično, mislim da je to najrealniji razlog.
  2. Sam datum 31.12. se stavlja kada se ne zna tačan datum izlaska i on ne znači ništa. Igra bi mogla da se pojavi, mogla bi sutra, a mogla bi i sledeće godine.
  3. Kotaku kao sajt često preuveličava priče i nalaze skandale tamo gde ih nema.

E, ovo je ziva istina, zato ja Kotaku nikad ne uzimam kao kredibilan izvor informacija, i smejem se u facu ljudima koji njihove informacije uzimaju zdravo za gotovo. Oni su u gejming svetu ono sto su kod nas Kurir i Informer, stalno teze nekom senzacionalizmu. Naslov “APPLE SE RASPADA, PRETI NOVA SVETSKA EKONOMSKA KRIZA”, a sadrzaj vesti je “prodaja iPhone-a u 3. nedelji 5. meseca opala za 0,1% u odnosu na 2. nedelju 5. meseca”.

Ja onda ocigledno nisam upucen i verujem previse :slight_smile: videcemo, daj boze da bude sto skorije i da sto lepse izgleda

Od muve prave slona ili kako vec glasi ta izreka :smiley:

Majko mila, High Voltage je usrao port za PC debelo. Probao sam ovaj poslednji patch i dalje igra ima problema: Po koji stuttering se desi tu i tamo, 3rd party controleri imaju problema sto se tice layout-a za kontrole u menijima su obrnute komande ( tipa da udjes u menije i izlazis A je na mestu gde treba da bude B a B je na mestu gde treba da bude X ) namestio sam kontrole kako treba da budu i pokusavam da se sluzim numerickim sistemom kada koristim traning mod, ali i dalje je pretesko zato sto kada oznacim neki potez da ostane na ekranu, on iz cista mira promeni koju dugmad treba da pritisnes ( umesto backX ti stavi backA, ali ako uradis backA to ti je kosenje ) a na onom malom delu koji ti pokazuje sta si pritisnuo ti pokazuje nekada pogresne komande npr. pritisnem gore i A u isto vreme ok pise kako treba, pritisnem gore + A + LT i napise mi gore + X + LT. Nema nikakvog smisla i reda i tesko onome ko zeli da nauci novog borca na slepo.

Da ne pricamo jos kako igra jede CPU usage, nekima ide i do 80%, i jos plus sto je ovaj poslednji patch treba mu oko 2 minuta da otvori igru, isto kao i sa Injustice otvori splash screen i moras da cekas ko mulac, dok u verziji 1.0.0 pokrenuo je igru u momentu kada otvoris .exe fajl. I jos da napomenem, save fajl mi je ostao ali kada otvorim igru ne ocita mi koje kostime imam otkljucane, znaci moram da udjem u arcade ladder, da izadjem pa onda mi pokaze sta imam otkjlucano.

A da se ne spominje sta su radili za port Zone of the Enders HD, Konami je morao da unajmi jos jedan tim da pegla igru kako zna i ume. Kada PS2 igra na X360 i PS3 ne moze da izvuce stabilan frame kada ima veci broj protivnika.

Nadam se kada god izadje MK 11, da Netherrealm ozbiljno razmisli koga ce drugog da uzme da im portuje igru na druge patforme.

Onaj ko ne razmislja da igra MKX online, neka se strpi i uzme Komplete edition / GOTY ili kako god ce se zvati, koji ce imati sve DLC-ove i valjda ce biti malo stabilniji. Konzolne verzije ( XB1 i PS4 ) nemaju nekih vecih problema tako da na njima igrajte slobodno, ali sve sto takne High Voltage bezite od toga.

/rant mode off

Evo po nekim poslednjim informacijama, igra izlazi sredinom juna, pa cemo videti sta su napravili od nje i na sta ce liciti :slight_smile: