Tu je ali nije u story mode-u
Iskreno meni onaj lik mnogo vise lici na Bogdana Bogdanovica nego na Van Dama. :d
Baš sam sinoć gledao poredjenje. Ono je najveći downgrade koji sam video. Bukvalno izgleda kao druga igra.Reptil ima dve vilica na switch verziji
Pa dobro, sta ocekivati drugo, cudo da je uopste izasla.
Nije čudo nego money grab. Igra košta isto kao i ostale verzije….
Mortal Kombat 1 za Switch ili “pljačka”, kako igru zovu korisnici iznervirani zbog jako loše grafike Mortal Kombat 1 za Switch ili “pljačka”, kako igru zovu korisnici iznervirani zbog jako loše grafike - Benchmark
via SQUID App https://squidapp.page.link/rRwA
Jel bi uzimao neko za PS5 da delimo nalog? Ja bi nosioca
Što ne uzmeš za switch, čujem da je tamo zezanje. Ps, zar nemaš igru na boxu?
Imam, uzeo sam premium za Xbox ali je na soniju veci community za fighting games i vise je competitive.
Pa ima crossplay koliko znam MK se ne igra tako bre… To lepo pozoveš komšiluk i društvo, poruči se pizza, pivo, rakija, muzika (igru ni ne čuješ) i uzmeš najstarije olupane kontrolere koje imaš i delji po svim dugmićima dok se neka mađija ne desi, pa onda deluješ po dugmićima da probaš da nabodeš šta si to stisnuo, pa onda spamuješ taj jedan potez dok se neko ne iznervira.
A i dalje nisi siguran šta si tačno stisnuo za taj potez ali ako nakriviš kontroler i izdelješ levu stranu dugmića - bitno da potez radi.
Nema crossplay jos uvek Zato sam uzeo sony, kad izbace crossplay sony ide na prodaju