Mortal Kombat 1 - Story Trailer | gamescom 2023

2 Likes

Pašće Deluxe edicija samo tako :ok_hand:

Los marketing, kao za D4 :slight_smile:

Ono kad izbacis 12 delova, ali resetujes na prvi jer si obrnuo pun krug zodijaka, i nemas pojma sta novo da ubacis sem MEGAN FOKS.

A cekaj, sta je tacno falilo D4? Imali su najbolje cut scene…

Mortal Kombat je najproravanija igra u istoriji, cak sta vise imali su i oni u proslom delu glas od Arnolda, nema nista lose u tome nego kad sam je video jednostavno znam da je ubacena samo da podigne hajp i nalozi masu sto je bio slucaj u D4.
U MK1 JCVD ce imati svoj skin i dace svoj glas za lika , Johnny Cage

1 Like

U kojem to univerzumu? Nije najprodavanija igra, niti je najprodavanija franšiza…

Kako nije? Mislio sam u njihovoj fransizi, moja greska sto to nisam napisao pa je tako ispalo.

1 Like

Da budem iskren, ko zna pricu i igrao je story mode u zadnja 3 dela igre (koje su povezane inace) - ova fora sa “resetom” je nesto najjace sto sam video. Znaci kao resetovali timeline ali nije isto. Sada je Liu Kang Fire god, Raiden je mlad i njegov segrt da tako kazem, gomila novih prica za likove i njihove pocetke (tj starih prica koje nismo videli), a opet s druge strane su tu i novi likovi iz MK11 i njihove price kome su sluzili, sta se desavalo itd i kako se dosta stvari izmenjalo. Znaci uradili su remake u neku ruku, ali igra je ustvari nastavak. Prejaka fora, bukvalno sam odusevljen nezavisno od toga sto je Mortal Kombat igra u pitanju.

2 Likes

Prelomih :joy: Jedem paštetu naredne dve nedelje na šta sam sve pukao pare. Ali sutra kreće šibanje :joy:
@djomla43 Prčesuj i ti pa da ti objasni čiča šta je aperkat :joy:

Edit: Tj jedem parizer ovaj novi :joy:

1 Like

Kad budes raspolozen da ti sitne kosti lomim, pisi :grinning:

Čekaj još nije izašla… Da se uvežbam malo uz early access :joy: Svima pričam da izlazi 19. a ja već sutra krećem da vežbam :joy:

1 Like

Nisam ja buržuj k’o neki da kupujem premium edition :joy:

Samo dok je Argentine :joy: Mi smo burzuji sa Aliexpress-a :joy:

Krenuo danas da igram napokon. :smiling_face_with_three_hearts: Prvi utisci su mi generalno pozitivni. Jedino što mogu negativno da kažem je što MK11 ima mnogo više boraca. Ovde je baš mlak roster za sada ali se iskreno nadam da će to da nadoknade budućim ekspanzijama kao i do sada. I ne trebaju mi neki bonus glumci, predatori, alieni i sl, sve što želim da vidim je što više starih likova. Ovo je možda najmanji roster do sada još od MK9. Verujem da je to zahvaljujući ovim cameo likovima. Ni njih nema mnogo ali radije bih da vidim te likove u originalnom roster u nego cameo.
E sad van toga odlična stvar je što su napokon uklonili ono biranje frakcija ili stila borbe gde su magije i comboi podeljeni u zavisnosti koji stil odaberemo. Sada je kao pre, jedan lik ima sve svoje comboe i moći na raspolaganju i to je to. Kao u stari dobri MK9 gde je to poslednji put viđeno. Cameo momenti su ok ali ništa spec po meni. Možda će više značiti nekim profi igračima na turnirima koji će to uspeti bolje da iskoriste nego ja. Ja se retko i setim da imam drugog igrača na raspolaganju.

Grafika odlična, mada i prethodni deo je izgledao odlično ali ovde se baš vidi u licima likova da sve to odlično izgleda. Što reče moj drug danas, odgledao prvih 15 min story mode-a i posle toga mu preporučilo Assassins Creed Mirage i kaže grafika i mimika lica posle ovoga kao super Mario :joy:

Kad smo kod Story moda, mnogoooo bolji za sada nego prethodni delovi. Fora koju su uradili posle MK11 je brilijantna i baš sam se uneo u priču bar koliko ona može biti dobra za jednu borilačku igru. Potezi, povezivanja i sl. su melem za oči bukvalno. Ovo će na turnirima biti kao film da se gleda koliko je raznoliko, a opet poznato. I mnogo mi se sviđa što u story mode-u na početku se svi bore "na suvo’’ dok kasnije ne dobiju svoje sposobnosti i sve više se širi lista poteza. Npr Raiden se bori slično kao Kung Lao i nema struje itd, samo monk koji leši s pesnice i tabani. :joy:

Ok, idem sad dalje u story. :blush:

2 Likes

Gresis za roster, svaki MK je imao 24 borca, plus DLC kasnije. Mislim da je bezveze traziti jos boraca, igra je tek izasla, nove mehanike i stvari.

Story, mozda i najbolji do sad, zavrsio sam u dahu. Oko 5h trajao

25 bilo u MK11 na release-u. Pre ce biti da mi je izbor boraca bio bolji. Noob Saibot, Sonya, Jax, Jade, Kano, Nightwolf itd. Ovde ove cameo likove ni ne racunam, nebitni su mi skroz.

Inace evo par slicica iz igre.

1 Like

Gde je Van Damme? :rofl: