Molim pomoć

Dobar dan Gospodo
Molio bih Vas za mala razjašnjenja, ne tražim brz odgovor jer sam u ovih 11 meseci, od kada traje ova agonije barem 20 puta prezalio novac koji sam ulozio. Kupio sam X-Box one S all digi… ( necu ni ime da joj napisem) u madjarskoj, dobio sam neki kupon i slicno pa sam ga morao unovciti, inače ne savetujem da tamo kupujete, odnosno uopšte kupujete ovu “napravu”. Konzola je lepo radila oko godinu dana kada je jednostavno odlucila da se ne pokrene.
Uključim je, ukljuci se X dugme, ali svetli manjim intenzitetom i nakon oko 1 min konzola se isključi.
Madjari nece da je prime jer sam je iznosio van madjarske, čak ni da platim poravku.
Lokalni serviser je preuzeo i poravio( trajalo je nekih 10 meseci, napominjem da sam ga zvao ukupno 2-3 puta u tih 10 meseci da ga nebi nervirao), tačnije njemu radi ( prijavio se na moj nalog bez problema to sam video) meni ne radi i dalje isto nešto zuji pa se ugasi, na ekran nista ne salje.
Sve kablove sam izmenjao, probao sam ga na pet šest televizora i monitora i uvek isto, upoznale su je sve komšilje, zovu me:" onaj što nema kuče ni mače ali voda konzolu"
Da li imate neki savet ili bar servisera. Mnogo dobro deluje ispod saksije fialdendrona ali mi je malo bezveze da tamo stoji, no, sada mu
bolju funkciju ne vidim.

1 Like

Probaj da je otvoriš da vidiš jel sve spojeno unutra kako treba,liči mi na grešku sa hardiskom.

1 Like

Pokušaću hvala

Virtual u BG je najbolji servis za konzole. Možda da probaš sa njima?

4 Likes