Molba administratorima

Ovim putem bih zamolio nekog od administratora da kazne ovakvo ponasanje i banuju ovakve clanove.
Naime, ova osoba je na ovom forumu od 2010. godine postavila samo linkove svojih klipova na Youtube kanalu, to je ok, iako njegov doprinos ovom forumu je ravan 0. Klipovi su mu na Nemackom, radi se o naslovima clickbite i covek pored toga nema nikakvu popularnost (sto i nije toliko bitno)… Dakle, na ovom forumu postavlja totalno nebitne klipove stranog jezika, kada sam pogledao jedan od njih i video da se radi o clickbite-u, napisao sam kakva je ovo glupost… Covek je odmah agresivno reagovao na sta je bio upozoren od admina… Sada mi se javlja u inbox i nastavlja da me vredja…

Evo i ss njegove poruke

On se nece spustati na moj nivo?! Godine definitivno ne znace kada govorimo o pameti i kulturi… Na poruku ne zelim odgovoriti… Ali bih zamolio nekoga od administratora da ovo regilisu… Upozorenje je vec dobio… Nije na to reagovao nego je nastavio na jos gori nacin…

Nadam se da ce se ovakvi ljudi odstraniti sa foruma…

Hvala na razumevanju i oprostite zbog ove bizarne teme :slight_smile:

Koliko god ne odobravam ovakvo ponasanje, recenica “noob ti otac kad te pravio pa ti kasnije ispao pisonja” je u top 5 prozivki koje sam cuo.

What a time to be alive.

2 Likes

Hahaha, kakav lik. Čovek od skoro 50 godina, piše i vređa tako. Nisam se dugo ovako smejao :smiley:

Inače suspendovan je lik na 7 dana, pa neka se oladi za to vreme.

1 Like

@milo1969 je na suspenziji od sedam dana zbog vređanja drugih članova.

1 Like

Sta ti je rec nas forum i oni koji ga vode, djeluje se unutar par minuta…

Ponosan clan foruma :beers:

Uklonili ste mi crni humor :frowning:
Salu na stranu… Sto kaze Lordish, ponosan clan foruma :slight_smile: Nadam se da ovakvih stvari nece biti ubuduce… Ne zamerite mi… Hvala :slight_smile:

Možda mi nije mesto ovde da se mešam, ali ja za ovog “člana” po prvi put čujem, a Bogme ga i po prvi put vidim. Šta je on to kačio i kad, Bog zna :laughing:
Živ ti bio nama Vukane, samo nastavi, odlični su ti komentari i tvoje se učešće na forumu vidi i ceni, barem sa moje strane, a ja da mogu, ja bih odmah banovao ovog @ninja … ups, bre, ovog drugog lika :laughing: :laughing: :laughing:

2 Likes