Moje Android aplikacije

Upravo sam zavrsio svoju prvu Android aplikaciju, tj. igru. U pitanju je kviz. Takodje postoji i u varijanti na engleskom. Imam jos nekih 4-5 igara koje trenutno radim, ali sve su zavrsene ili do pola ili nekih 90%, ali ovo je prva da je uradjena do kraja. Nadam se ovih dana da cu jos neku uspeti da zavrsim. Pa ne bilo vam zapovedjeno, skinite i probajte pa ako vam se svidi ocenite.

https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.androidaplikacije.zastaveigradovi&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwicnMuYW5kcm9pZGFwbGlrYWNpamUuemFzdGF2ZWlncmFkb3ZpIl0

Moze jos neko u ovoj temi da okaci svoje aplikacije ako ima.

Igram BLOOD AND GLORY jako zanimljiva i graficki lijepa igra u kojoj se umijecem iubjegavanja i blokiranja udaraca probijate kroz arenu nesto slicno poput famozno infinity bladea samo sto ova igra nema bas neku pricu.I jos sam malo poceo eternity warriors 2 koja je dosta lijepa graficki igra i pogled podseca na diablo a dosta je slicna i sama igra

Deluje zanimljivo igra…ali ja ne mogu da je igram zbog swarma…jednostavno samo nesto ucitava i nikad kraja tome…

Na koju igru mislis

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

ljudi covek je napisao da probate NJEGOVU igru, koju je on napravio a ne da pricate o tome kakve su neke druge, igre, cita li iko sta pise? nemojte da flejmujete i spamujete, vec ispostujte coveka, ako hocete naravno

(facepalm) pa jel vidis da je napisao da je to njegova igra, msm igra koju je on napravio taj kviz…o tome sam pricao :D…samo procitaj naslov :smiley:

OO Mojs isprika citao sam preko moba na brzinu pa eto.BTW dobra igra,ali ipak nije za mene rijesio sam na srednjem svih 20 pitanja.+ za trud samo napred

Jel radi sve OK?

Samo iskljuci net na telefonu i nece da ucitava Swarm.

Zanimljivo, probao sam na padfonu, isao play as a guest, e sad, igrao sam na srednjoj tezini, 10 pitanja, i tako odigrao dva puta. Desava se da kad kliknes odgovor, ono ti izbaci onu poruku i zatamni se ekran, promeni se pitanje, ali poruka jos uvek ostane i ne mozes da odgovoris. Onda odbroji do kraja, kaze ti odgovor, i odbaguje se za sledece pitanje…
Edit: I da, kad pogodis grcku zastavu, pa te pita koji je glavni grad, nesto izbagovalo CH, pa pise GR prazno mesto, KE. :slight_smile:

Pa iz nekog razloga ti ne prikazuje slovo Č. Ne znam zasto, verovatno do tvog OS-a, meni prikazuje sva slova. Na dva telefona sam testirao.

Moguce. Al prikazao mi je u odgovoru, samo ne u pitanju. Mislim cisto onako ti kazem, nije to ni nesto previse bitno, nego posto si pitao. Ne utice to na rad. Sem ovog kad ne pusti da odgovaras, al opet, to je mozda do mog telefona. Inace je padfone na jellybean, a nisam mu nikakav rom ubacivao, nisam imao vremena, tako da je sve stock. U glavnom, super su pitanja, i cisto ideja za tebe, npr kod onog pitanja za Poljsku, moze da ide kao u odgovorima trik odgovor, tipa Indonezija ili Monako, posto su slicne zastave. :slight_smile:

Moguce, ja sam radio u API-u za android 2.3.3 jer imam na telefonu taj, pa moguce da postoje neke razlike u prikazivanju.****ga, da imam jos par telefona pa na svakom da testiram. Testirao sam kod devojke na telefonu ali i ona ima 2.3.7.

Kvoz koji radim sad bice super, imace nekoliko igara, sa dosta nekih pitanja, sa asocijacijama, spojnicama i slicnim igrama. Samo mnogo vremena mi oduzima pravljenje baze podataka, trenutno imam oko 1700 pitanja npr. a trebalo bi da skupim barem 3000. Imam za sada oko 500 asocijacija, a mislio sam barem 1000 da skupim. Evo dole neki screenshot.

pokupi sa slagalice sa TV, izvuci iz milioner aplikacije pitanja i odgovore i ima da poraste baza pitanja

Igrica je odlicna!!!Kako pravis aplikacije?Ja sam pokusao da pravim nesto i ne ide mi :)…

Pa trebalo bi da znas Java programski jezik, takodje i XML. Radis u Eclipse IDE-u. Javi se na PP ako ti treba vise detalja.

https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.androidaplikacijekvizopstekulture&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInJzLmFuZHJvaWRhcGxpa2FjaWpla3Zpem9wc3Rla3VsdHVyZSJd

https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.androidaplikacije.themostcompleteiqtest&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInJzLmFuZHJvaWRhcGxpa2FjaWplLnRoZW1vc3Rjb21wbGV0ZWlxdGVzdCJd

Bravo za trud. :slight_smile: Sviđaju mi se zastave… i kviz opšte kulture. I žao mi je što baguje ponekad, ne znam jel to do mog HTC Wildfire S ili i drugima tako.
Da pojasnim, kod zastava se desi nakon par minuta da telefon sam izbacuje neke odgovore (kao da sam stisnuo netačan), iako ne dodirnem ekran. Izađem onda iz igre, a ono i dalje izlaze odgovori na svakih par sekundi. I jedva odem do uninstall…
I, ne sećam se kod kviza opšte kulture da li se dešava isto ovo, ali znam da postoji bag sa rezultatima, da i kad klikneš netačan prizna kao tačan, pa će logično neko da istiska bilo koje odgovore što pre i napravi ludi rekord.
Inače dizajn i uopšte tematika mi se sviđa.

Da pojasnim, kod zastava se desi nakon par minuta da telefon sam izbacuje neke odgovore (kao da sam stisnuo netačan), iako ne dodirnem ekran. Izađem onda iz igre, a ono i dalje izlaze odgovori na svakih par sekundi. I jedva odem do uninstall…

Trebalo bi da je ispravljena ova greska u novoj verziji. Ne moras da ides na uninstall, dovoljno je da ubijes aplikaciju sa neki task killerom koji koristis. A izbacuje netacan odgovor ako istekne vreme.

I, ne sećam se kod kviza opšte kulture da li se dešava isto ovo, ali znam da postoji bag sa rezultatima, da i kad klikneš netačan prizna kao tačan, pa će logično neko da istiska bilo koje odgovore što pre i napravi ludi rekord.

Ovo mi je vrlo cudno i nisam primetio da se ikada desavalo. Nije mi jasno, kako prizna da je tacan ako kliknes netacan? Jesi siguran da je odgovor koji si kliknuo netacan?

Posalji mi mail ako budes naisao na joj neku gresku, jer ispravljam greske kako se javljaju.