Infinity Ward predstavio nov limited edition xbox360 sa Modern Warfare 2 temom na kucistu konzole,hardom od 250GB,dva bezicna kontrolera i istoimenom igrom.
Lepo to izgleda ali smem li da pitam koja je cena?
250GB Hard Drive, 2 Xbox 360 Wireless Controllers, Xbox 360 Headset, i igra Modern Warfare 2! Sve to za $399 .
Dzaba.
To je dosta s obzirom da nema neke velike razlike u odnosu na elite,samo veci hard,jos jedan joypad i igra…Mislim da kad se ovo sve sabere,ostane jedno 50ak jevreja samo za ovaj lepo izdizajnirani box…
po meni, cisto bacanje para!:mad:
tacno tako…stvarno nema potrebe za ovim…msm nista znacajno ne dobijas za te pare…
Eto naprotiv, ja mislim da je to jako povoljno! 399$ je negde oko 270€!
Hm ja sam se neshto utripovao da pise 399eura:), al opet treba to naci u Srbiji za 270eura :rolleyes:
Nema ni kod Pece po te pare!!!:D:D:D
hahaha sto jes jes
i Forza 3 sličan bundle je najavljen.
Racing to UK stores on the 23rd October, the **Forza Motorsport 3 Super Elite Bundle **features more storage space than ever before coming complete with a 250GB Hard Drive, two Xbox 360 Wireless Controllers, as well as an Xbox 360 Headset and a Standard Edition copy of Forza Motorsport 3 for an estimated retail price of £249.99/279,99 Eur
A zna se valjda da je dolar u odnosu na euro skoro 1:1 tako da ne vredi gledati cene u Americi.
A recimo Elite na zapadu = 270 eura + flash = ? Bingo.
Isto kao i ovde…
Taj kretenski odnos da na isti način posmatraju dolare i euro prilikom formiranja cena stvarno nervira. Već skoro godinu dana, od kako je $ dosta pao, dosta ljudi iz UK i nordijskih zemalja leti za USA, uglavnom New York, radi shoppinga i još ako pazariš u Tax Free radnjama, onda si na konju.
Udarila kriza Amerikance medju noge pa dolar neverovatno pao.
Meni je mnogo primamljiviji ovaj paket sa Forzom,mada iskreno kada budem kupovao,najverovatnije se necu odluciti ni za jedan ni za drugi…;)
p.s.moram da naglasim da mi je primamljiv hard od 250GB!:rolleyes:
Realno se za 400$ dobija vise nego sa obicnim Elite-om za 300$. Samo igra i drugi gamepad vrede 100$ a plus se dobija duplo veci hard i kul ofarban xbox u mw2 slikama (mozda ce i forza verzija biti custom farbana). Pitam se da li uz ovo dolazi i neki hd kabl.
Gledao sam negde whats in the box i nije pisalo nista. Samo obican av :rolleyes:
Pa rekli su da nece stavljati da bi kupci imali vecu slobodu da izaberu!!!:D:D
ti mi daj,pa ako mi ne odgovara uzecu drugi,kod njih ne radi.
Kod povezivanja preko obicnog HDMI kabla, zvuk mora da ide preko zvucnika na TV-u jer HDMI prenosi i sliku i zvuk, a vecini bas i ne odgovara ta varijanta, mada su mogli za te custom Elite verzije da ubace i nabudzeni hibridni HDMI kabl sa audio fono cincevima. E, to je za mene fleksibilnost.
Aha, moguce je fix za to. Moze da se stavi hdmi u televizor i da se kupi hd audio kabel za box i onda se skine jedan deo one plastike na zadjem delu kabla sto ide u box da bi stao zajedno sa hdmi. Onda samo turite te kablove u audio sistem i iskljucite zbuk na tv-u i eto ga :):)