Mlada nada Bodybuilding-a

Pozdrav ljudi, nije me bilo par meseci ovde, jbg imao sam nekih obaveza… Pa reko ako nije problem da se ovde oglasim sada… Ovo na videu je moj drugar Dejan Skenderovic, on je drzavni rekorder i osvajac 2 zlatne medalje na drzavnom prvenstvu u bench press-u, u uzrastu tinejdzera… Prilozio sam video jednog njegovog treninga, pa bih vas zamolio ako vam nije tesko da kliknete na subscribe na moj chanell, izabacivacemo jos mnogo boljih klipova sa treninga, takmicenja i ostalog… Ovo je samo ovako bilo cisto da se zabelezi… I da, hocemo da pokusamo sa yt partnerstvom u skorije vreme, pa bi nam znacili vasi pregledi i subscirebe-ovi… Ako neko hoce neke pocetnicke savete u vezi bodybuildinga, pa pomalo i fitnesa, potrudicu se da vam pomognem, nije problem, sto znam ja cu rado podeliti sa vama :slight_smile: Hvala vam unapred, i nadam se da nisam prekrsio neko pravilo foruma :))

https://youtu.be/8PsCNjO5wok

Pa ovaj nije tinejdzer ,ima bar 17-18god. I lagano bi mogao da se takmici u starijoj kategoriji…Inače mogao je da digne jos jednom najmanje,jedino ce tako napredovati kada daje po 120% i rusi svoje limite :wink:

Sent from my iPhone 5 via Tapatalk

U subotu je napunio 18 godina, a u decembru, kada je bilo takmicenje je jos uvek bio u kategoriji tinejdzera…