Ja sam bas ovih dana radio na Magic mouse na PC, izuva koliko dobro radi, posle toga neki misevi su prosto 0.
cena je mnogo veca, ovo kazem cisto kao neko zapazanje ko moze neka proba.
A4Tech Bloody v7, kažu ljudi da je kvalitetan a košta ispod 3000 dinara.
A ako nekad i želiš da se oprobaš u igrama sa njim, imaš legalne cheatove za recoil
Cene su nesto bolesno skocile u poslednje vreme, ali ako uspes da nadjes G400 (nema veze sto je gaming) za oko 3000din, neunistiv je. Ima i novija, S verzija, ali se ona ne uklapa u budzet.
Logitech je preskup, ali i kvalitetan. Ja imam A4Tech i predobar i za gejming i za svakodnevni rad. Ne mogu se setim koji je model ali sam ga platio oko 2 hiljade pre vise od godinu dana.
Koristim A4Tech v5 Bloody i prezadovoljan sam. Odlicno mi lezi u ruci, i sa strane ima 2 tastera taman za previous i next (sto ubrzava surfovanje ). Podrzava 200-3200dpi sto je super ako moras nesto precizno da crtas. Evo ga link ka WinWinu, mada mozda ces proci jeftinije u nekim drugim radnjama. Ja sam ga ovde uzeo jer su ga imali u radnji i mrzelo me da cekam 2-3 dana za isporuku. http://www.winwin.rs/mis-usb-a4tech-v5-bloody-optical-3200dpi-multi-core-gun3-1175844.html
Do sad mi se to nije desavalo. Drzao sam u ruci svakakve miseve i ovaj spada medju one normalne, ako ne i malo vece. Bas me zanima kako su uspeli dva dugmeta odjednom. Osim ako ti prst nije u precniku 3cm mislim da neces imati problema sa time
ja ga koristim vec cetiri godine, kad se izglanca je kao nov. dobar za sve, plus kad meni lezi u ruci lezace i tebi. a cena oko 2 crvene. ne razmisljaj uopste. logitech su mama misevi, al cene su im ko kod apple-a vise placas ime nego kvalitet nowadays
Slazem se sa Akirisom, taj mis je odlican, cim mi je prvi riknuo pre par godina odmah sam uzeo drugi isti takav. Cena je ako se dobro secam negde oko 1600 dinara, ali ce te mis jako dobro sluziti.
Pozdrav, imam jedno pitanje sto se tice miseva a da otvaram novu temu mislim da nije potrebno. Nego mislio sam da pazarim A4Tech-ov bloody V5 ili V7, ali velicina mi je sada problem. Imam po prilicno dugacke prste i vecina “normalnih” miseva mi je za malo kraca nego uobicajno.
E sada nasao sam neku informaciju da je V7 malo duzi od 16cm ali je dosta visok malo vise od 4cm ( Moj trenutni mis je isto 16cm u duzini ali samo je malo visi od 3cm ), ali sudeci V5 izgleda dosta duze ali i nize nego V7. Ima li neko V5 i kakvi su mu utisci sto se tice velicine?