Might and Magic Heroes 6

Ova jako slavna igra najavljena je za 21. jun ove godine. Prva promena koju svakako mozete odmah zapaziti jeste sam naziv igre. Takodje je receno da nece odstupati od recepta koji je prosao vec 3 puta, naime, bice nadogradnje jedinica i nece biti heroja u borbi (Kao sto je to bio slucaj u HOMM4). Dakle, trebalo bi da vidimo jednu igru slicnu HOMM5 sa malo unapredjenom grafikom, izmenjenim teksturama, boljim sencenjem i verovatno nekim izmenama sto se samih armija tice. Kao jednu od novina svakako moramo napomenuti jeste novo ‘‘levelovanje’’ heroja. Sistem koji bi trebao da ima slicnu osnovu kao dosadasnji delovi, ali sam finish malo drugaciji, nesto pribliznije RPG igrama.
Za sad toliko,uzivajte u screenshotovima dok ne izadje igra!

Ova igra je davno krepala, ne polazem nikakve nade u 6. deo

Trojka mi je najbolja bila, 4. deo mi se nije dopao, 5 deo sa ekspanzijama bas i igram na poslu poslednjih pola godine po malo kad mi natrci da nemam posla, taman ce lepo doci 6.

Ne ocekujem nista spektakularno, ali ce biti ok, nadam se da ce mi lap top moci ovo poterati na sljaci, grafika mi izgleda solidno ispeglana.

1. deo je ownovao, posle toga je sve nekako mlitavo.

Ne znam sta da vam kazem… :slight_smile: Meni je ideja da heroj ucestvuje u borbi izvanredna. Zato sam sad i instalirao HOMM4 ponovo da se podsetim malo. Takodje mi se svidja sto ne moze da se imaju sve jedinice nego morate da se odlucite za neku. Recimo Effereti/Nightmare uvek tesko :slight_smile:

Wake Of Gods ftw

**Ubicollectibles

**

Dobri su heroji, samo malo childish :slight_smile: Trojka je legendarna igra, ja ne znam da li je neko ko je ikada imao PC preskocio ovaj naslov. Cetvorka je usrala (zato je 3DO i propao :smiley: ) ali 5. i 6. vracaju staru slavu…

Jel ovo pc ekskluziva???

Jeste

Bas bez veze.Toliko sam se radovao a necu moci da je igram jer mi je komp krs.