Ovo što kažeš. Ponekad je partnerstvo bolje od kupovine.
Nazalost partnerstvo kao oblik poslovanja je sve manje odrziv kako vrijeme odmice. Dvojica brace se posvadjaju, a ne velike korporacije kojima rukovode pojedinci puni ega. Zato i dolazi do ukrupnjavanja kapitala i vrh piramide je sve uzi.
Nazalost u svemu ovome i mi obicni ljudi ulazimo i taj vir, nemamo vremena ni za sebe, a tek za druge. Ljudi su se opcenito otudjili. Tako da ne podrzavam sve ovo sto se desava u “modernom” drustvu.
Lepo rečeno
Ajde ne zezaj me molim te
Onda treba i Sony nesto njima ustupiti. Ovako su plakali 48 sati zbog monopola, a oni kao fini. Cccc.
Dobro to se na tebe ne odnosi
Opet je u ovom tvitu sve rekao, a ustvari ništa nije rekao. Koliko ja razumem, poštovaće se svi dogovori oko CoD igara na Soniju. Što može da znači, nećemo skidati dosadašnje igre iz PS sistema, a za budućnost vam ne garantujem da ćete igrati baš svaku CoD igru.
Jedno pitanje, koliko izadje regulare mesecna pretplata za GP? Bez nekih majmunarija presipanja iz supljeg u prazno itd. Argentina, kodovi… nisam upoznat.
15$. Uplati i uopste se ne zezaj sa argentinom i slicno. Nije skupo. nekih 180$ godisnje. Sića.
Pa moze i da se zeza sa Argentinom. Uzme prvu pretplatu za 40 dinara, posle mu svaka mesecno dodje automatski 900 dinara. Why the hell not?
Pa zato sto kaze iz supljeg u prazno. Onda i treba da plati 15$
Inace na cd keys turskih 12 meseci golda je 4200. Recimo 2x4200=8400, to je dve godine i gamepass mesec dana 1200 to je ukupno 9600 za 25 meseci. U poredjenju sa 375$ sto ce presipati iz supljeg u prazno, i nije tako velika razlika
Xaxaxaxaxax
Samo COD ne dirajte
Ma odeš samo na kupujem prodajem imaš tamo ponuda za gamepass koliko hoćeš, nazoveš čoeka objasniš mu sta hoćeš i završen posao.
Za siću evo ovaj za 4000
Ja sam bio od njega uzeo
https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igrice/xbox-igrice/xbox-game-pass-ultimate-ea-play-12-1-javite-se/oglas/106626341
Ma ja imam PS5 nego me zanimalo ovako koliko to stvarno kosta. Regularno da hoce covek.
Godina golda 60$ i jedan ultimate 15$ to ti je 75$ godišnje tako ja kupujem
Ovo je kul. Čak i da tako bude ubuduće, na jednom mestu (Xbox, Win 10 Store) CoD će biti deo pretplate, na drugim (PS5, Steam) će koštati $70. Isto važi za DLC i mape. Pa neka igra gde ko hoće, posebno sa crossplayom, apsolutno svejedno.
Takođe, ovo što je Phil rekao je više usmereno na regulativna tela “da će sve biti ok nakon spajanja dve firme i da će interesi uključenih strana biti poštovani”. Kao što je neko rekao ovde, biće zanimljivo kada sve to istekne naredne dve tri godine…
Ako hoces bas US nalog i da placas po punoj ceni sto nikoziv ne radi kostalo bi te 75$ godinu dana.
Imas opciju preko turske/indije ili naše voljene da prodjes mnogo jeftinije, ako zelis za ustedu pd 30-40€ da se iscimas 15 min sve ukupno max 20.
I to nije izmisljanje tople vode, cheatovanje ili sta ja znam.
Mi samim tim sto imam US acc mi “varamo” tako da je isto dalskoknuo do turske ili Argentine
Ma nije da mi sada treba. Sada sam kupio PS i cao. Ali u svetlu svega ovoga i ozbiljne price koju MS ima i tek ce da ima sa GP pa me to zanimalo.
Pa 75$ je smesno smesno da ne moze smesnije za ono sto dobijas… super sto moze i za manje preko Argentine itd. Nego me zanimalo bas regulare.
I PS+ sam platio 32$ a regularno je 60-70$
A kada uporedim za iste pare GP i PS+ prosto me sramota. Ono PS + je polako poceo da se popravlja, ubacuju igrice sa pocetka ovog veka. Ispucali su sve sa PS1😂
E pa onda je 75$ u najgorem mogucem slucaju.
Tj moze da ti bude i 180$ al to ako si glup, a nisi
GP nudi sve MS exclusive day 1, i one su uvek u pretplatu nikad ne izlaze. Samo to pa vredi tih para, a kamoli dodatak svega ostalog.