Katastrofa koliko ovo dobro izgleda
Bukvalno mi je zao sto nemam 4080 i nisam neki flight manijak sa cetiri monitora i HOTAS-om.
Moj XSS kad je video ovaj trailer
Još nisi zamenio to čudo malo ?
To govori koliko je mocna masina
Kad god se kao nateram da menjam, skapiram da ga realno toliko slabo igram da nemam ni potrebu za promenom
Mada iskreno bih menjao. Videcemo kad prodje leto i odmor.
Odigrao sam jednu tutorial misiju i onda me izbacilo i kasnije me držalo u redu, kao previše ljudi pokušava da uđe u igru pa moram čekati.
Ne djeluje loše ali mi kontrole za sad djeluju komplikovano. Ono u cockpitu milion dugmića, kaže mi da dodam gas, jedno 5 minuta sam tražio gdje se dodaje.
Ali prvi let je odrađen, novog zaposlenika banjalučkog aerodroma. Uspio sam i da okinem jedan screen svog leta iznad Mahovljana.
Mnogo lepse i zivopisnije izgleda nego 2020. Jedva cekam da krenem da pikam samo da proradi sve kako treba.
Inace je brutalna igra. Moze da se nauci letenje do poslednjeg detalja. Ja sam mnogo toga naucio od kontrola do plana letenja i svih bitnih stvari.
Sve sve ali Charts
Bice ovo bolesna igra ja da vam kazem.
Mozete da se igrate kao Pro a mozete da odaberete rutu da vam sam iskreira realan Flight Plan.
Bas je ocaj. A i ne svidja mi se cela ta stream prica. Koliko je dobra toliko ima i dosta mana. Bojim se kako ce da izgleda i radi generalno.
Dan broj dva da ne mogu da pokrenem igru.
Dragi dnevnice. Danas je dan broj 3 od izlaska igre. Ja i dalje ne mogu da poletim. Ovaj put mi prodje uvodni film, i stignem do glavnog menu-a, ali onda niste ne ucitava od mapa tj. globusa i samim tim ne mogu nigde da krenem tj. poletim.
Stigao mi je Flight Stick, VR headset prikljucen, jos samo da mogu da poletim.
Ja ne pamtim nikada u zivotu da treci dan nisam mogao igrati novu igru zbog njihovih tehnickih problema. Ovo bi mogao biti apsolutno najgori launch koji sam IKADA dozivao. Apsolutno DJUBRE!
Secam se da smo MCC sedeli u lobby-u danima i nije nikada mogao da nadje partiju, ali si bar mogao kampanje da igras. OVDE NISTA. Bas uzas.
EDIT: zamislite da neki shooter, recimo Battlefield treci dan od dana izlaska i dalje ne radi haha. Stockholm bi bio zapaljen.
Čudno. Ja sinoć kasno i danas pre podne igrao bez problema. Iskreno, ovo mi je prvi MFS morao sam da preletim zavičaj (Pirotsku kotlinu).
Verovatno ja pokusavam u udarno vreme. Pojma nemam.
Mada vidis kod tebe isto kao da teksture zemlje nije skorz ucitalo pri streamingu aseta.