Microsoft E3 2018

Ja tako igram vec podosta na laptopu kada je tv zauzet.
Treba ti dobar net, i ps4 obavezno povezi lan kablom.
Jedno 10h jakuze odigrao tako, jedino video artifakte kada je devojka strimovala youtube.

1 Like

Microsoft se stvarno trudi i za to im treba skinuti kapu,imali su vise nego solidnu konferenciju.Jedan od ovih pet studija bi trebao napraviti neku igru sa super junakom npr supermanom,wulverinom ili slicno i da to bude rival soniju i Spidermanu.I da naprave Fable kao mjesavinu The Elder Scrollsa i Witchera.

Nedaj boze super junak, kako vas vise nije smorilo, cela filmska industrija se pretvorila u filmove o super junacima od koji se ne zna koji je plici i besmisleniji. Samo da se okanu gaminga a vi ih gledajte na filmu do mile volje.

Sto, dusu su dali za gaming. Problem je samo sto je jedino Batman serijal igara bio dostojan licence.

Verovatno jer je jedino Batman film vredan gledanja i ima neku filmsku vrednost.

1 Like

Ja tu samo vidim ogroman neiskorisceni, gotovo neiscrpni potencijal za gaming industriju. Konacno im doslo iz dupeta u glavu da holivud mlati ozbiljnu lovu na superherojima. Ako Spajdermen pobere hvalospeve, sueprheroji ce obeleziti sledecu deceniju.

Valjda ce shvatiti da tu nema trunke umetnosti u takvim filmovima a i igrama. Sto je i poenta filma, umetnost, a ne specijalni efekti i besmislena prica.

Igara sa superherojima je uvek bilo ali su igre bile shit. Čak i da to zbog Spidermana postane trend ništa ne garantuje da će igre biti dobre.

1 Like

Woohoo!

5 Likes

Nekih milion MixPot nagrada su delili, da li to znači i milion kopija igre ili nešto drugo, nemam pojma. Sve u svemu, negde oko 100K+ viewova je imao Mixer, pa ako si bio među tih 100K onda si sigurno i u milion koji su dobili nešto.

1 Like

Ja sam se samo logovao sa telefona i bacio pogled 2 minuta jer nisam bio kuci. Kapiram da sam dobio bananu :laughing:.

1 Like

Super! Još prošle nedelje čitam kako su svi nešto dobili, ja ništa. Proveravao app zbog drugih poruka kad ono iznenađenje.

1 Like

Dobih i ja Outer Wilds :smiley:

3 Likes

I ja isto dobio

2 Likes

I ja :grin:

2 Likes