Ja odrastao na Elder scroll igrama, doom-u, UT-u, Hitmenu… Tako da te dijagnoze bolje podeli na drugim mestima
Ma samo pratim, baš si se naložio, baš si se naložio, sipaj malo vode prokuvaćeš…
Još sad kad sony oduva tamo oko 7h
Sada sam skontao da nije bilo standardnog Minecraft segmenta, što pozdravljam.
Crackdown 3 izgleda malo bolje i ispeglanije nego što ga se sećam, eksplozije i destrukcija su sulude, posebno bomba-kamion. Nadam se da će biti neka beta da probamo dok ne izađe.
Sumnjam… Pošto već znamo šta donose. Osim ako ne bude neko iznenađenje, što bi bilo očekivano… Ali sumnjam da će uspeti da nadmaši Xbox
I sta je Microsoft pokazao, 95% multiplatform igre? Halo 6, Forzu i jedinu fransizu koju volim najvise Gearse 5 sa FEMALE glavnim karakterom u igri, ovo nisam mogao ni da sanjam da u igri kakva je Gears of War stave zensko kao leading character!!! Narcisoidni Phil Spencer i njegove prazne price, sad se setili da kupe 5 novih studija, a te nove “exclusive” igre ce izaci za 5+ godina.
Pa? Što kada Sony najavi 5 godina unapred je to najbolja stvar ikada, a sada kao je to loše? Vau…
Pa šta ako je ženski lik? Aj na pauzu do sledeće nedelje sa tim mačo glupostima.
Pa da i Halo izlazi sutra, gameplay ubija, crackdown 3 su juče prvi put pokazali izlazi 2018… Znaci spiderman ih sve šiša, a biće tu još svašta…
Al nije to ni poenta, ja ću forzu i geow 5 odigrati, a ti spajdermana i last of us neces nikad, samo zato što nema na xbox…
Spiderman je skroz lame oduvek bio, klinacki super heroj ne znam kako se lozite na to. Ostale igre ok ali spiderman je bezveze, pritom je toliko bolesno iskriptovan da ne znam da li je to igra ili qte.
Kad smo kod Spajdermena, Microsoft u sledećoj turi kupovine treba da pazari Insomniac Games, izgleda da im se dopadaju britanski developeri.
Hahahaha… Ma daj… Mogao si manje kenjanja ja u Girsi a 4 imam više sati neko bilo ko od vas u bilo kojoj ekskluzi na PS-u… A sve što si napisao isto važi sa Sony, nema co-opa, nema MP-a… Odigraš 2 maksimum 3 puta i obrišeš… Ja bar u girsima imam skoro 900 sati… A ima ovde jednog čudaka koji ima preko 1600 sati u halo 5
Pa kad nemaš šta drugo da igraš, lepo kažem ms fanbojevi su najgori, prvi krenu sa zejabancijom, e kad im se odgovori, odma stize “ne kenjaj”, a ti ne da kenjaš, nego se proseravaš…
Dosta ovog, idem malo se igram, fala bogu ima šta, a ti sedi ovde ceo dan i obožavaj MS…
Uuh time bi ozbiljan hejt nabacili na sebe, ponovo.
Meh, tri dana drame na internetima i ćao.
Aaaaa… Čekaj ako ćeš tom pričom, što to onda nisi pričao 2015-2016 kada Sony nije imao ni jednu ekskluzivu sa datumom izlaska i U4 koji odlagan 10 puta ili DC koji je posle 15-tog odlaganja prestalo da se broji? Tada igre nisu bile bitne i bilo je bitno pokazati trailer za igru koja izlazi za 3-5 godina? Nekako se mnogo menjaju priče, pa je malo teško pohvatati…
@robotnjik Prosao voz sada kada ih se Sony docepao, sad sledi bar 5 Spiderman nastavaka. Steta za MS sto su dozvolili da im tako lako isklizne top developer, Sunset Overdrive je bio vise nego solidan. Videcemo ovi novi kako ce se pokazati, sada je sve pitanje vremena, talenta i dovoljnog finansiranja.
Dajte bre ljudi sta se svadjate oko toga kome je duzi. Ovde smo da se igramo i pricamo o tome lepo i dostojanstveno.
Evo ja koji poslednje 3 godine igram samo na PS4 razmisljam, a jedno 85% hocu da uzmem i Xbox One konzolu. Da mi ne to neko rekao pre par meseci samo bi se nasmejao i rekao da je lud.
Takodje naravno zbog toga necu da batalim Sony. Igrace se uporedo.
Da sh vrhunski odradili prezentaciju jesu o tome nema reci.
Da da, svakako su svašta nešto radili za Sony a imaju sad hit u rukama, tako da su izgleda svoj posao za narednih 10 godina obezbedili.
U celoj ovoj prici meni je najdraze sto nikad necete saznati ko je pobednik ove generacije
Microsoft uterao Sony-u i prestao da objavljuju koliko su konzola prodali, a bez tog broja ne moze da se proglasi pobednik
Posle ove Microsoft konferencije ne bih smeo da se kladim u tako nesto ali ostaje zal zasto ovo nisu uradili godinu dana ranije. Cene konzola su mizerne i sad svako ima vise nego dovoljan razlog da kupi One dok su PS4 kupili skoro svi koji su planirali da ga kupe. Meni je jedno bitno da Nintendo pobedi ali on nije u ovoj trci pa mi je potpuno svejedno One ili PS4, ali sam nekako misljenja da ce Xbox prodaja vrtoglavo da skoci
Zasto i kome smeta jak Microsoft to mi nikad nece biti jasno?
Ja imam 300 eura skupljenih za kupovinu PS4, a posle ove konferencije imam ogromnu dilemu.
Sve je to lepo gomila sjajnih PS4 ekskluziva ali ipak samo jedan Halo 5 je dovoljan za mnogo mnogo kvalitetnih sati igranja, jos ako neko voli mp pa taj onda ne bi smeo da ima nikakvu dilemu.