Microsoft banuje konzole zbog skidanja XBLA iz drugih regiona

Ja sam uradio i pokupio igre… A i bas me briga za konzolu, samo profil da mi ne banuju… Ako bi mi banovali profil, onda bi bile bas ekstremno male sanse da uzmem Xbox One… Posto profil na kome imam 30 000 G, gomilu stvari(GoD igara, dlc-ova, limited edition stvari…) Onda bi kretao od 0. A onda bi sigurno gledao koju ce konzolu vise ljudi uzeti… A to za sada nije sigurno Xbox One…

Da je jedan bivsi clan tu on bi nas upozorio pre jedno nedelju-dve. studiovpc zna na kog mislim :smiley:
Da je ovo glupo sto banuju, glupo je. Ali dobro, nije da im fale korisnici pa ce sad da se zamajavaju oko 50-ak hiljada acc-ova kad imaju milione kojih bas briga sta se desava oko njih.

Pazi ovako, ja sam imao preko 20000 gamerscore na live konzoli, i sad kad sam uzeo rgh, krenuo sam sve ispocetka. Poenta je to da je gamerscore lako vratiti, a konzole su ipak skupe. Bolje da ode profil nego konzola. A i jednog dana ces vise dobiti za konzolu koja nije banovana.

Pa ako je tih 50000 napravilo po još jedan account za Oman foru, pa makar po još jedan, ako ne i više za ostale i jedan glavni profil to je već od 100000 do 150000, ako ne i više profila izgubljenih, a ti koji budu tako banovani će sigurno da batale sr*nje i reći: Fuck it, PC/PS4 here i come

Nije toliko stvar oko gamerscorea, već oko svih igara, limited contenta i ostalih sr*nja koja su vezana za taj profil, mada kada se pređe oko 3000 poena, onda i bude ti za te poene, da ne pričam za preko 50000, ili u par slučajeva i preko 100000. Da te banuju sa toliko GS ti bi ih sve oterao iu pm i zapalio ceo MS

Ja na to gledam ovako. Svi ti profili, gamerscore, dlc, xbla i sve to sto je neko kupio ce svakako za pet do deset godina nestati kad oni prestanu podrzavati xbox 360, Znaci svi legalni live accounti i koji imaju sadrzaj koji zahteva konekciju na xbox live ce svakako otici.kad njima pukne da se prekinu truditi. Iskreno sad sam i sam iz ovog izvukao zakljucak da ce biti pametno imati rgh kad sve to ode da bi se moglo nastaviti koristiti.

Profili, Gamerscore, pretplata na LIVE i samim tim licence koje su vezane za profil se prenose i na XO, i možda bi kasnije bilo moguće pristupiti njima preko nekog servisa poput Gaikai ili nekog ekvivalenta. Ali svejedno, ostaje činjenica da MS time samo sebi šteti, pa da vidimo dokle će ko dogurati

Bullet, moracu da te ispravim
Akaunt, gs i msp se prebacuju na xo.
Ako ti banuju konzolu na lajvu, uradis rgh, dodjavola nece ti konzola eksplodirati ako te banuju :smiley:

Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2

Dogurace do toga da svi na kraju odu do konkurenta. U prosloj generaciji konzola su svi obozavali MS, a ovaj put su vec dobili dosta lose reputacije, tako da idu samo na dole. Posebno kavi su im originalni planovi za DRM bili. Katastrofa. Cinjenica je da dok su svi mogli besplatno igrati online i placati samo pretplatu na programe na svim ostalim konzolama oni su naplacivali.

EDIT: Ja sam vec na RGH. :stuck_out_tongue: Samo se nadam da ce onda sve isto izbaciti i na X1 pa da ljudi ne gube sadrzaj. :slight_smile:

Au, ebote, al im je potez … bruka… Konstantno sami sebi skacu zavrat…

Alcatel OT995 ICS - Android - za greske krivite: TapaTalk2

pa,i ako bude banovanja ,neće im biti prvi put da masovno banuju konzole…ne vidim ništa iznenađujuće kad je MS u pitanju…

Nisu oni u ms-u glupi, a jako su pohlepni, kada im se vise ne bude isplatilo da postoji nekoliko miliona lt flesovanih konzola, sve ce ih banovati i to je to.
Ne sumnjam da ce biti banwave kada pred izlazak xo

Cemu vam sluze ti poeni?

Ako ne kupujes nikad nista Online onda ničemu, ali ako kupuješ online i imaš od 25-50000 imaš povraćaj od 1% od kupovine, od 50-70 je 2%, a preko 75 je 2.5%. I naravno, za ku**enje

Da se hvalis…

sad si ga na*ebo kad se Werta naspava :smiley:

Ne bi napisao da nije istina, sve više i više vremena prolazi da bi se našao meč u igrama. Jednostavno, nema toliko aktivnih igrača kao nekad, a možda ih nema jer je počela škola, pa moraju ujutru da se bude :stuck_out_tongue:

Ili vrtić :stuck_out_tongue:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Oni su i zbog ovoga banovali…:
Microsoft is banning gamers playing Halo 4′s Crimson map pack
http://www.geek.com/games/microsoft-is-banning-gamers-playing-halo-4s-crimson-map-pack-1532626/

ajde ovako da vidimo nesto

1. Ko ima LT, zna da moze kad tad da dodje do bana
  2. Ko pravi zvrcke i moduje account ili menja regione moze da bude banovan
  3. Ja bih rekao da sam korisnik je uvek svestan da moze da dodje do bana i sve se radi na rizik
  4. Posle kriv MS

Jedna nas clan je popio BAN zbog skidanja sa OMAN profilom, tako da ljudi nije naivno.
Ne skidajte sa drugih profila i accounta, sto se tice LT+ on je 99,99% pouzdan ako se reze po mega tutorijalu sa foruma.