Auuu ovo jedva cekam. Izgleda da ce sledeca godina najzad doneti nesto. Sto se mene tice.
Najzad krecu nesto da prave. Valjda je to zbog ovih novih konzola.
Ne mislim samo na ovu igru. Vidim dosta najava za nove naslove. Dosta igara koje mi se svidjaju.
Generalno dosta ima najava za sledecu god.
Realno ocajne konzole su do sada dosta kocile igrice. Sta da prave kada je tehnika bila malo jaca od tetrisa.
Sada kada je izaso xox pa ce ps pro i bice sigurno i neki novi ps. Imaju sta da prave.
To je glavni razlog, a ne: sve veći budžeti za pravljenje video igara, kao i sve duži period za razvoj, broj ljudi koji u datom trenutku rade na igri, sve češći štrajkovi u industriji, između ostalog ljudi koji daju glasove likovima, pravljenje igara za više platformi, gde je svaka specifična i za svaku moraju da se vode posebni pregovori, kao i QA, to nema nikakvog uticaja na izlazak video igara, samo jačina konzola…
Ajde bre, da izađu konzole od 5000$ bi isto bilo. Kao da je većina igara koje izlaze skedeće godine u razvoju od pre godinu dana, a ne po 4-5+.
Kad se pojave nove konzole će period za razvoj igara biti još duži.
Problem je što svi gledaju da se drže proverene formule za zaradu. Malo ko danas odluči da proba nešto novo, a i generalno developeri polako ostaju bez ideja i to je problem zašto ima tako puno nastavaka i remastera, a tako malo novih igara.
Definitivno će igra biti vrhunska. A to da li konzole koce razvoj je čista glupost, vidim da svi koji igraju igre na PC-u imaju 2000+€ mašine… Na gaming više utiču loše igre i lose ideje + želja za što više para i da se uloži što manje u razvoj igre…