Ovaj prvi Gameplay mi je bolji ima vise akcije :emoticon-0100-smile,uglavnom jedva cekam da se igra pojavi;)
Izasao i treci Gameplay
[SIZE=5]Metro Last Light E3 gameplay demo part 3[/SIZE][SIZE=4]**
Minecart action…[/SIZE][SIZE=3]
THQ’s released the third and final part of the Metro Last Night E3 gameplay demo.**[/SIZE]
If you haven’t been keeping up with events, Khan and Artyom made a bid to slip through an enemy station undetected, but as you can see, things have escalated since then and the duo must now engage in some death-defying antics to survive.
The end of the trailer also confirms a full 12 minute gameplay video will be made available on August 23.
_[SIZE=2]Evo jedne, neki ce reci tuzne, vesti: igra je odlozena za 2013. godinu, i trebalo bi da izadje u periodu izmedju 1. januara i 31. marta 2013.
Izvor:
News: Metro: Last Light delayed to 2013 - ComputerAndVideoGames.com
[/SIZE]_
Neeeee :headbang:
Sta je Predatore?
Pokvarise mi dan ova vest :mad:
Bas ti je srusio snjeska
Ja jos nisam prvi dio odigrao, tako da me nije pogodila vjest
Nisam toliko razočaran jer sam kupio na Steamu Metro 2033, a još uvek ne mogu da rešim problem sa rezolucijom, tačnije ne mogu da startujem igru…
[SIZE=2]Da sam znao ne bih postavio. :)[/SIZE]
Rezi to i uzivaj , nije valda da cekas drugi deo :D…Inace nisam jedan od onih koji prelaze igru po dva puta, ali izgleda da cu se ovog puta uvatiti prvog dela…
Uh samo se nadam da ce izaci, a ne da ce na kraju da kazu da je otkazana igra.
uh… STALKER… kad se samo sjetim,
ovo izgleda odlicno! treba mi ovih dana stici METRO 2033, nisam bio zainteresovan za nju dok nisam nedavno naletio na svu ovu pricu o nastavku, tako da se to mora odigrati a vijest da ce izaci tek za godinu dana… cruel world!