Metro 2033: Last Light

Ovaj prvi Gameplay mi je bolji ima vise akcije :emoticon-0100-smile,uglavnom jedva cekam da se igra pojavi;)

Ovu igru vredi cekati… :slight_smile:

Izasao i treci Gameplay

[SIZE=5]Metro Last Light E3 gameplay demo part 3[/SIZE][SIZE=4]**

Minecart action…[/SIZE][SIZE=3]

THQ’s released the third and final part of the Metro Last Night E3 gameplay demo.**[/SIZE]

If you haven’t been keeping up with events, Khan and Artyom made a bid to slip through an enemy station undetected, but as you can see, things have escalated since then and the duo must now engage in some death-defying antics to survive.

The end of the trailer also confirms a full 12 minute gameplay video will be made available on August 23.

Metro Last Light Exclusive 12-Minute Playthrough [HD]

_[SIZE=2]Evo jedne, neki ce reci tuzne, vesti: igra je odlozena za 2013. godinu, i trebalo bi da izadje u periodu izmedju 1. januara i 31. marta 2013.

Izvor:

News: Metro: Last Light delayed to 2013 - ComputerAndVideoGames.com
[/SIZE]_

Neeeee :headbang:

Sta je Predatore? :smiley:

Pokvarise mi dan ova vest :mad:

Bas ti je srusio snjeska :slight_smile:
Ja jos nisam prvi dio odigrao, tako da me nije pogodila vjest

Nisam toliko razočaran jer sam kupio na Steamu Metro 2033, a još uvek ne mogu da rešim problem sa rezolucijom, tačnije ne mogu da startujem igru…

[SIZE=2]Da sam znao ne bih postavio. :)[/SIZE]

Rezi to i uzivaj :slight_smile: , nije valda da cekas drugi deo :D…Inace nisam jedan od onih koji prelaze igru po dva puta, ali izgleda da cu se ovog puta uvatiti prvog dela…

:wink:

Uh samo se nadam da ce izaci, a ne da ce na kraju da kazu da je otkazana igra.

uh… STALKER… kad se samo sjetim, :slight_smile:

ovo izgleda odlicno! treba mi ovih dana stici METRO 2033, nisam bio zainteresovan za nju dok nisam nedavno naletio na svu ovu pricu o nastavku, tako da se to mora odigrati :wink: a vijest da ce izaci tek za godinu dana… cruel world! :frowning: