Metaphor: ReFantazio World Premiere Trailer at The Game Awards 2023

2 Likes

Neko reče da je ovo slične dužine kao P5? +100h.

Isti je tim tako da velo vjerovatno.

Igram ovo demo, meni je ovo potencijalni GOTY.Odmah me je uvukla. Nebitne su ocijene ali bi volio da vidim ovo preko 90 na metacritic.

2 Likes

Haha. Svaka cast.

Ma znao sam da mora tu negdje biti. 3 sata sam juče odigrao a kažu da je sam demo 6 sati. Vrh je ko voli ovaj tip igre. Kao Persona samo meni lično bolje okruženje i ozbiljniji ton.

3 Likes

Džaba im pričaš…ovde je i Personu slabo ko igrao…a serijal je malo reći fantastičan.

I ja sam novopečeni Persona fan, 3 Persona igre sam odigrao samo zato što su bile na Game Pas-u. Ali Metaphor mi još više leži sudeći iz ovog dema što sam odigrao. Danas sam još igrao i došao do kraja što se tiče demo verzije. 8 sati mi je trebalo.
Igraće se definitivno ova igra mada ono što bi meni pametno bilo je da se ne zalijećem i kupijem igru odmah. Počeo sam isto ovaj Persona 3 Reload DLC što je skoro izašao pa vraćam se orvo to da riješim.

Eh, ima Denuvo, nista od PC verzije za Rog Ally. :confused:

Ja sam se svakako od piraterije odučio. A i postao sam drolja za achievements iako ih ne ganjam, ali volim da su tu. Neke igre koje imam na Epic Games neću da igram jer nemaju achievements. Kupim je na drugoj platformi. :sweat_smile:

Metaphor sam razmišljao da naručim fizičku kopiju za Xbox. Sad kad nema više Turske, mislio sam šta fali da dam par evra više za fizičku kopiju ali onda sam skontao da je Play Anywhere naslov tako da bi žrtvovao tako PC verziju igre koju dobijam ako kupim digitalno.

Segi skidam kapu što su im sve igre Play Anywhere. A izgleda u Squere Enix isto. Octopath Teaveler sam kupio njihov i imam ga i na PC a vidim i da je Final Fantasy Pixel Remaster koji je skoro izašao isto Play Anywhere. That is the way. Ostali da se ugledaju na njih.

1 Like

Lepo je krenulo. :smiley:

2 Likes

Šta si na kraju uradio? Ja sam hteo disk, bilo mi žao dati 10k…dok sam sebe nagovorio. Svi su ga povukli iz prodaje. :rofl:

Nisam ništa. Vratio se Personi 3 Reload DLC-u, a ovo ću uzimati definitivno digital pa da mogu i na Xbox i na ROG Ally da igram.

1 Like