METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER - Official Trailer #1 - Xbox Games Showcase 2024

4 Likes

Kakav engine, fotorealizam.

Propustio sam original, ali ovo necu sigurno.

1 Like

Da je Kojima jos s njima trejler bi bio 22 minuta a ne 2. :smiley:
Odlicno izgleda al nisam siguran dal me zanima da nanovo prolazim tu pricu.

1 Like

Ja mislim da se ljudi pretvaraju da razumeju MGS priču :woman_shrugging:t2:.

2 Likes

Ja znam samo onu ludačku foru na ps1 gde je bio neki boss koji ti zna sve poteze i nema sile da ga pređeš, jednostavno nemoguće. I jedina fora da se pređe je da ubodeš džoj u drugi slot i tako ga pređeš. Pa nikad u životu ovdašnjem mi na pamet palo ne bi da to uradim :joy: Ali je prejaka fora.

5 Likes

to bi ti bio minor setback od 2 minuta u danasnje vreme. net, yt sta god. U ps1 eri takav zajeb je znao da traje i mesecima. Meni je trebalo par meseci da na resident evil 1 skontam da u inventaru mozes da otvoris prokleti Doom book i dobijes medaljon da udjes u laboratoriju. Neta nema, prva igra tog tipa, ko bi znao da to moze. A o Tyrantu na kraju da ne pricam. presao sam ga kad sam odustao, ko se seca, zna o cemu pricam :smiley: Takve fore prosto danas ne mogu proci, davno proslo vreme.

6 Likes

Snake Eater mi je bio jedan od boljih MGS-a, ako ne i najbolji…
Rado ću ga ponovo prelaziti, jedva čekam.

1 Like

Pa danas bi mogao da odeš na net i vidiš, ali potrajalo bi da i neko provali to prvo da bi postavio na net. Definitivno bi se brže provalilo nego nekada, ali da… Znam za P. T. da im je trebalo 3 dana da pređu demo i skontaju da je Silent Hill u pitanju.
Sećam se onog prokletog krvavog klavira u Silent Hill 1, 3 godine kasnije skontali šta treba da radimo, i to nas troje sedimo i mozgamo :joy:

Ja klavir nisam skontao dan danas :joy:

2 Likes

Uzgred, vredi li igrati SH1 u danasnje vreme? Imam ga na onom mom kineskom emulatoru, pokrenuh nakratko, ne znam dal ima deset poligona na ekranu odjednom.

Vredi po meni. U početku će ti biti malo čudno zbog te grafike i sl, ali brzo će da te uvuče atmosfera.

1 Like

Ja ne bih mogao, a ti probaj…

1 Like

@n00dle Ne slušaj ovog Lesu :joy: Ja sam igrao skoro i kad podesiš kontrole da ti paše, samo ide. Gledaj na to kao retro indie pustolovinu :joy:

1 Like

Da ponovim post od 05.maja:"Zavrsio sam MGS 3 na series x (x360). Zaista impresivna igra u svakom smislu, i sada nakon 20 (13 MGS HD) godina od izlaska. Pored losih do katastrofalnih kontrola (bos borbe) koje su izvedene u ovoj igri, to nije smanjlilo generalni utisak i dozivljaj koji sam imao. Ovo je moj playhtrough nakon skoro 15 godina od kako sam poslednji put presao igru. Bas sam mnogo stvari zaboravio i drago mi je sto sam utvrdio gradivo pred Remake kojeg nestrpljivi cekam