Metal Gear Solid 4 dolazi na Xbox 360?

Novozelandska prodavnica igara slučajno objavila MGS4 za Xbox 360. Još se utvrđuje da li je ovo glasina ili 100% vest. Uglavnom, tu je cover:

Izgleda da je fake, tj greška u prodavnici:

Uzbudljivost!

Konami tj Kojima je potvrdio da ce izbaciti ponovo MGS4 kao 25th anniversary edition… nisu spominjali Xbox verziju, ali eto na kraju si sam sebe demantovao. :slight_smile:

Bilo bi fino kada bi izaslo i za xbox, samo se bojim da bi opet poceo rat na netu koja je konzola bolja i na kojoj je ta igra ljepsa…

Poceo bi sigurno a sto se mene tice izasla ne izasla sve mi jedno jer nikada nisam bio fan te igre i ni jedan deo nisam presao a probao sam vise njih ne drzi me jednostavno.

Realno ne znam sta ih sprecava da izbace za Xbox… HD kolekcija je izasla, a MGR:R i MGS:GZ su vec najavljeni za obe konzole.

lzgleda ništa, Konami je potvrdio da igra ostaje samo za PS3. Toliko o tome :).

Ja nisam cetvoku presao, poceo i kontrole su me odvratile. Sada me plase duge scene gdje samo sjedis i gledas sta su oni odlucili, puno mi to smeta u poslednje vrijeme

MGS je svakako igra koju treba igrati ako nista drugo prica je mnogo dobra.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hehe steta sto ovo nije tacno… ili mozda jeste, ko zna, sto bi potvrdjivali leak ako su hteli da bude tajnam.:slight_smile:
Ja sam je odigrao na soniju ali rado bih igrao i na kutiji s obzirom da bi bila novije izrade i nadam se ne neki bedan port.:slight_smile:

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Steta ako ne izlazi za box…Velika mi je zelja poigrati ovu igricu…A znam da PS3 nikad necu kupiti…Tako da nada zadnja ostaje;)

Ja ipak mislim da ce se doticna igra ipak pojaviti na xboxu jer jos prije je bilo receno kako bi se moglo desiti da MGS4 postane i X360 igra

Jednog dana cemo pricati o tome kako je MGS4 nezasluzeno dobio sve one visoke ocene, buduci da je igra tako ocigledno ‘a bloated, incomplete mess’, rezultat nefokusirane vizije jednog japanca koji bi radje pravio filmove nego igre. A niko nije smeo da mu kaze ‘ne moze’.

Iskreno, na vest o mogucem portu za xbox samo sam prevrnuo ochima i ponadao se da nije istina. Ovo govorim kao neko ko je presao sve delove, i smatra trojku kudikamo najboljim delom. Steta sto su japanci tako zatvoren narod, sigurno bismo mogli svasta da cujemo o tome zasto je MGS4 ispao takav raspad posle prvog poglavlja. Jedan debeli post-mortem na gamasutri bi me strasno zanimao!

Ajde da ne bude da samo pljujem Kojimu, covek je verovatno bio pod neverovatnim stresom da isporuci mega-ekskluzivu za PS3, u vreme kada je to jos znacilo nesto. Nadajmo se da ce ovaj novi deo koji prave ispasti bolji, sad kad nisu pod tolikim pritiskom. Ali svejedno mu treba editor, neko s makazama i autoritetom da kaze: “monolog duzi od 15 minuta?! Seci!”

al ga naprdi skoro do smejanja
totalno je glupo da si se ponadao da ova vest nije istina
sta bi to tebi smetalo i xbox igracima
da si rekao da je nebi igrao pa ajd al ovo…hehe
i Kojima je sa metal gearom napravio puno i i doneo nesto novo tada u svet gejminga
sto od price,gemeplay-a,kamere,scena i nadalje
e sad neko to nevoli takav tip igara i to je ok
od ovog bi samo mnogo ljudi dobilo priliku da proba i taj 4 deo koji im fali
mada neka neke stvari mozda i trebaju ostat eskluzive do kraja :slight_smile:

Ovako se ne razgovara. Barem ja nisam navikao da to zovem razgovorom.

totalno je glupo da si se ponadao da ova vest nije istina
sta bi to tebi smetalo i xbox igracima
da si rekao da je nebi igrao pa ajd al ovo…hehe

Ok, u pravu si. Uglavnom sam izvetrio frustracije igrom, ali sam se pogresno izrazio. Naravno da sam uvek za to da sto vise ljudi ima pristup sto vise igara, licno uopste ne volim koncept ekskluziva, mislim da je zastareo.

i Kojima je sa metal gearom napravio puno i i doneo nesto novo tada u svet gejminga

Ovo je tacno, nisam to ni sporio. Ali i dalje smatram da je MGS4 losa igra, svakako najlosija u serijalu.

U svakom slucaju, svojim postom sam se nadao zdravoj diskusiji, a ne pljuvanju. :frowning:

@futa mogao si samo da napišeš “ne slažem se sa tvojim mišljenjem” i da napišeš razlog a ne “al ga naprdi skoro do smejanja”. Svako ima pravo da napiše svoje mišljenje, a ti nemaš pravo da omalovažavaš i vređaš, samo napiši argumentovano zašto se ne slažeš sa tim, na fin način. I još da ne spominjem da si gold member.