Metal Gear Rising screenovi

Za gameplay se nebrinem
samo da prica bude dobra(a zasto nebi bila)

Ajaooo PS2 grafike :(…

da neces mozda da prodas taj PS2 sto fura ovakvu grafiku?

so much win

Pobedio si svojom premudroscu :hm

znam…

Ne znam da li je ovo iz neke ALPHA verzije posto bas lose izgleda (planine, suma).

A gle tek drugi SS, auto iza helikoptera, ni na nebu ni na zemlji :stuck_out_tongue: … Katastrasno

A joj gledaj stvarno XD To nisam primetio ahahahaah koji FAIL xD

grafika ce biti sasvim zadovoljavajuca ako ne i vise od toga
a i stvarno je zalosno da se svi zivi komentari bilo na slike,video ili neki tekst o nekoj igri
svode samo na grafiku
a ako raiden moze da skace sa rakete na raketu
zasto auto nebi mogao da leti
i apsolutno je normalno da ciki na prezadnjoj slici pola noge bude u kutiji a pola izvan :slight_smile:
Ninje bre ninje

Grafika je jako loša, kao i dizajn nivoa. A ni ostalog ne očekujem više (mislim na gameplay i fabulu).

Razumem da svaka igra koja se izbaci ima bagova i bagova (to upadanje u neki objekat, losije teksture) ali koliko vidim svi izdavaci beze da izbacuju upravo ovako slike iznad postavljene jer ubijaju prodaju i slicno.
Ja zarko iscekujem ovu igru zbog seckanja svakakvih stvari ali ovake slike me bukvalno odbiju.

A razlog sto je grafika losija je to sto svaki objekat moze da se isece (koliko sam video na klipovima) sto znaci nije statican pa su teksture losije.

P.S. Inace jel se zna datum izlaska posto se o ovome vec dugo prica?

slazem se da je grafika losa, ali mislim da je ovo neka alpha verzija, i da ce se dosta toga popraviti. jos uvek se ne zna rls date

Agree