Mesec souls like igara i uzivam

Evo skoro će proći mesec dana kako sam upao u souls like cepanje igara, malo je reći da uživam u igranju. Trebalo mi je da bi se prebacio sa ER na druge igre.

Preko PS+ pokrenuo i dovršio Ashen, pa onda Chronus Before the Ashes, pa mi dopalo ruku Thzmesia i sada cepam Steelrising. Moram priznati da su poslednje 2 najbolje uradjenje do sada i velika preporuka za sve koji vole souls i BB format igara. Skinuo ih obe za PC i peglam sa zadovoljstvom.

4 Likes

Da li elden ring spada u souls-like kategoriju ili ce ubuduce da se govori eldenring-like igre??

1 Like

Spada, kako ne spada, al mislim da je fromsoft toliko digao lestvicu kvaliteta s Elden Ringom da ne verujem da će iko u skorije vreme pokušati da replicira open-world souls.

Niko drugi nije ni ove linearne varijante uspeo da ubode kako treba, a kamoli s otvorenim svetom.

1 Like

Jel igras na bromazepamima ?

Ja kontam da taj vid stresa i mazohizma je tesko podneti “na suvo” i bez nekih medikamenata. : D

Developeri traljavih souls klonova kad im top management kaze da naprave open world soul klon:

1 Like