Menjaža diskova

Po svemu sudeći, nakon pregleda na svim mogućim sajtovima tipa KP, Limundo, Kupindo i ostalima, jako malo Xbox Series X/S igara je dostupno na tržištu, a da nije kupovina nove igre u prodavnici. GameS prodaje polovne igre za samo 1000 dinara manje nego novu, što se ne isplati ni malo (primer Hogwarts Legacy je 10.000, polovna je 9.000).

Da li ste možda za postavljanje nekog topic-a za menjažu, odnosno kupovinu i prodaju na samom forumu?

Ja sam menjao diskove sa jednim članom foruma kog sam slučajno našao na KP. I dan danas ne znam koji je to član bio. :joy:
Btw, čisto sumnjam da iko koristi diskove sada. Svi mi koji imamo XsS konzolu jednostavno nemamo potrebu za diskovima jer je konzola all digital a tad kad sam menjao bila je Xbox One era.

Hm, nisam siguran da ovde postoji i jedan clan sa fizickim diskovima za Xbox. Imamo neke PS5 diskove, ali za Xbox, ne verujem. Nista ne smeta da podignes topic, ako zelis, samo generalno takve teme treba da budu cesto posecene ili ponovane na vrh jer su korisne, ne vredi ako odmah padne u zapecak zbog nedostatka interesovanja.

Ja povremeno kupim nešto na disku ali to je veoma teško naći kod nas. Hades sam npr. naručio na ebay iz Australije, Judgement iz Francuske i ne bih ih prodavao sigurno čak i da sam odigrao. A nisam još, Hades mi još u celofanu stoji.

Izgleda sam samo ja zaluđen posedovanjem fizičke kopije :smiley:

1 Like

Imam ja dosta igara na disku za xbox ali to su mahom neke igre koje je teško bilo za nabaviti i koje sam želeo da imam i u fizičkom obliku poput Silent Hill-a, Alice Madness Returns, Gears of War 4 dela u Steelbook-u, Burnout Revenge, Nfs Most Wanted, SSX itd. Čak i Forzu Horizon 3 u celofanu :joy: Ali to su neki naslovi koje ja volim i koje sam ganjao na disku, nije sad nešto vredno razmene pogotovo jer su manje poznatiji naslovi većinom. Ali svakako je Argentina mnogo isplativija opcija, pogotovo sad sa popustima.

Heh, ok, vidi se da svi ovde vole da grle svoje igre :smiley:
Ja očekujem da se u nekom momentu desi da dobijem od nekog kao poklon nešto što može biti duplikat, ali bože moj, snaći ću se da prodam :smiley: ovde ili na KP